Μήνυση από την Ρούπα για αρπαγή του γιου της- «Ψευδείς» χαρακτηρίζει το Υπ. Δικαιοσύνης τις αναφορές της

14:56 6/1/2017 - Πηγή: iPop

Στην αντεπίθεση κατά της Πόλα Ρούπα περνά το Υπ. Δικαιοσύνης το οποίο σε σχετική του ανακοίνωση χαρακτηρίζει «ψευδείς και ανεύθυνες» τις αναφορές της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη για την μεταχείριση του εξάχρονου γιου τους από τις Αρχές, μετά τη σύλληψή της.

Το Υπουργείο στην ανακοίνωση του επισημαίνει πως «σε σχέση με ψευδείς και ανεύθυνες αναφορές για την τύχη εξάχρονου παιδιού συλληφθείσας, γίνεται γνωστό ότι κανένα παιδί ούτε συνελήφθη,

ούτε κρατήθηκε ουδέποτε. Αντίθετα τέθηκε σε προστασία, μέχρι την οριστική ανάθεση της επιμέλειάς του, και παρακολουθείται από εξειδικευμένους επιστήμονες» ενώ παράλληλα τονίζει ότι «ήδη διευθετείται το ζήτημα της σταθερής επικοινωνίας του παιδιού με τους στενούς συγγενείς του».

Παράλληλα το Υπουργείο Δικαιοσύνης ξεκαθαρίζει:

Αυτό που προέχει είναι να διασφαλιστεί το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού, το οποίο θα κρίνουν τα θεσμοθετημένα όργανα, όπως γίνεται σε κάθε όμοια περίπτωση

Θυμίζουμε, πως η Πόλα Ρούπα έχει καταθέσει μήνυση για αρπαγή ανηλίκου αναφερόμενη στον γιο της στην οποία κατηγορεί κάθε υπεύθυνο. Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε την Παρασκευή από την ίδια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η 48χρονη στην μήνυση υπογραμμίζει, πως οι Αρχές κρατούν τον ανήλικο γιο της από χθες «αρνούμενες να παραδώσουν την επιμέλεια του» στην μητέρα και την αδελφή της όπως ζητάει η ίδια.

Ο 6χρονος γιος της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη φιλοξενείται πλέον προσωρινά στο Νοσοκομείο Παίδων μέχρι να βγει η απόφαση από Δευτέρα του εισαγγελέα ανηλίκων για να δοθεί ή όχι στους συγγενείς της Ρούπα η κηδεμονία του.

Η Πόλα Ρούπα αλλά και ο σύντροφος της Νίκος Μαζιώτης ο οποίος κρατείται στις φυλακές έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας και δίψας.

Απολογούνται οι κρατούμενες:

Η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη συγκατηγορούμενή της έχουν παραπεμφθεί από τις 2 το μεσημέρι για να απολογηθούν για τις δύο κακουργηματικές και τις δύο πλημμεληματικές πράξεις που τους αποδόθηκαν νωρίτερα ενώπιον της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες δεν προτίθενται να προβούν σε λεπτομέρειες για τη δράση τους και θα δώσουν τυπικές απολογίες.

Εντοπίσθηκε νέο γκαράζ που είχε νοικιάσει η 25χρονη:

Μετά την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής εντοπίσθηκε κι ένας ακόμη χώρος στάθμευσης ο οποίος είχε νοικιαστεί από την 25χρονη που συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα και δηλώνει μέλος του Επαναστατικού Αγώνα.

Η αστυνομία αμέσως έσπευσε στο σημείο που βρίσκεται στην περιοχή της Αττικής για να το εξετάσει αλλά ο χώρος ήταν κενός.

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ το κατηγορητήριο για την Πόλα Ρούπα και την 25χρονη- Όσα γνωρίζουμε

photo:eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

The post Μήνυση από την Ρούπα για αρπαγή του γιου της- «Ψευδείς» χαρακτηρίζει το Υπ. Δικαιοσύνης τις αναφορές της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα