Μια βόλτα στα γραφεία του Facebook θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό- Έχουν ακόμα και παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας- Photos

14:38 21/11/2016 - Πηγή: iPop

Μια ματιά στο εσωτερικό των γραφείων του Facebook της Νέας Υόρκης θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Όπως θα δεις παρακάτω εκεί οι εργαζόμενοι μπορούν να απολαύσουν εικονικά παιχνίδια, αλλά και να έχουν τον δικό τους σεφ.

To Business Insider μπήκε στο γραφείο Greenwich Village

του Facebook το απόγευμα μιας Παρασκευής τον Νοέμβριο και μόλις έκανε check in ο δημοσιογράφος του συναντήθηκε με τον διευθυντή μηχανικής, Jeff Reynar και με τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Jamil Walker.

Ο Reynar ο οποίος ανέλαβε την ξενάγηση μίλησε για τονέο είδος της διασκέδασης και έδειξε τον «τοίχο» που υπάρχει στα περισσότερα από τα γραφεία.

Και στα 66 γραφεία και κέντρα δεδομένων σ’ όλο τον κόσμο, το Facebook έχει κεφαλαιοποιήσει 280 δις δολάρια από τα μέσα Νοεμβρίου και απασχολεί σχεδόν 16.000 άτομα.

Περίπου 1.000 από αυτούς εργάζονται στον Frank Gehry που βρίσκεται στο Μανχάταν και στεγάζει επίσης τα μέλη της ομάδας του Instagram. Η ομάδα, όμως του Facebook καταλαμβάνει τέσσερις ορόφους του κτηρίου.

Επειδή το γραφείο είναι τεράστιο και απασχολεί τόσους πολλούς εργαζόμενους, μπορεί να είναι εύκολο να χαθούν τα ίχνη των ανθρώπων. Αυτή η οθόνη επιτρέπει να πληκτρολογήσεις το όνομα ενός υπαλλήλου και θα σου δείξει που κάθεται.

Αν μπεις στα γραφεία αξίζει να κάνεις και μια στάση στο περίφημο «μικρό δωμάτιο». Ο χώρος αυτός περιλαμβάνει ένα μικρό καναπέ και μικρότερες εκδόσεις των αφισών.

Η επόμενη στάση της ξενάγησης ήταν στο νέο χώρο των μέσων ενημέρωσης του γραφείου, που χρησιμοποιείται για τη μαγνητοσκόπηση των συνεντεύξεων.

Ο χώρος διαθέτει ένα πλήρως φωτισμένη σκηνή και μια κλασική άποψη της πόλης της Νέας Υόρκης.

Τα γραφεία του Facebook Νέα Υόρκη μεταξύ των άλλων διαθέτουν και ανοιχτή διαρρύθμιση.

Τα γραφεία του facebook είναι επίσης διάσημα για το φαγητό τους:

Όλα τα τρόφιμα και τα ποτά είναι εντελώς δωρεάν και σε απεριόριστη ποσότητα για τους εργαζόμενους.

H γαστρονομική ομάδα της ομάδας του Facebook μαγειρεύει για τους εργαζόμενους σε μια πλήρως εξοπλισμένη εμπορική κουζίνα.

Αγαπημένα σημεία για όσους δουλεύουν εκεί είναι ο σταθμός της πίτσας, το μπαρ της σαλάτας. Το γραφείο απασχολεί ακόμα και δικό του σεφ ζαχαροπλαστικής.

Επίσης υπάρχει κι ένα ειδικό δωμάτιο στο οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια.

photos:businessinsider.com

The post Μια βόλτα στα γραφεία του Facebook θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό- Έχουν ακόμα και παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας- Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα