Μία συγκλονιστική επιστολή ενός πατέρα στην Ariana Grande μετά την επίθεση στο Manchester

15:56 26/5/2017 - Πηγή: iPop

Μία συγκλονιστική επιστολή ενός πατέρα στην Ariana Grande μετά την επίθεση στο Manchester μας έκανε να ανατριχιάσουμε!

M’ ένα tweet του Patrick Millsaps έστειλε μία ανοικτή επιστολή στην Ariana Grande λίγα 24ωρα μετά την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση έξω από το Manchester Arena που στέρησε τη ζωή σε δεκάδες ανθρωπους -ανάμεσα στους οποίους και μικρά παιδιά. Στην επιστολή του ο Αμερικανός

παραγωγός ταινιών Patrick Millsaps, πατέρας τριών κοριτσιών, ζητάει από την γνωστή τραγουδίστρια να μην νιώθει υπεύθυνη γι ‘ αυτό που έγινε και να πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να επεξεργαστεί όσα νιώθει και μετά να επιστρέψει σ’ αυτό που ξέρει καλύτερα, το τραγούδι!

Ο ίδιος στην επιστολή του αναφέρει πως αφορμή γι’ αυτή την επιστολή στάθηκε το tweet που έκανε η Ariana Grande στο οποίο δήλωνε «συντετριμμένη» και ότι λυπάται πάρα πολύ για ότι συνέβει!

Αφού διάβασα ένα tweet που ανέβασες, φοβάμαι πως πρέπει να σε συνετίσω κορίτσι. Γι’ αυτό άκου και δέξου λίγη αγάπη από έναν πατέρα κοριτσιών. Βλέπεις, δεν είσαι περισσότερο υπεύθυνη για τις ενέργειες ορισμένων τρελών που διέπραξαν ένα έγκλημα απ’ ό,τι εάν συνέβαινε μία φυσική καταστροφή

«Όταν και μόνο όταν είσαι έτοιμη, εκ μέρους όλων των πατεράδων που αγαπούν… που οι κόρες τους αγαπούν τη μουσική σου ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ», έγραψε ο ίδιος στην τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «Φρόντισε πρώτα τον εαυτό σου. Οι θαυμαστές σου θα παραμείνουν εδώ να σε περιμένουν».

H μουσική είναι η διεθνής γλώσσα για την ειρήνη!

Στην επιστολή του μάλιστα εξήγησε στην Grande ότι η ίδια δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συνέβει τονίζοντας πως πρέπει να δώσει άδεια σε όλους τους manager που έχει τριγύρω της καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως νιώθει η ίδια και τν συμβούλεψε να πάρει όσο χρόνο χρειάζεται με τον εαυτό της, τον θεό στον οποίο πιστέυει, την οικογένεια της και τους φίλους της και μόλις είναι έτοιμη να επιστρέψει στο κοινό της!

Διάβασε ολόκληρη την επιστολή:

Δες το tweet:

An open letter to @ArianaGrande #ManchesterBombing #ManchesterStrong #arianastaystrong #ArianaGrandeConcert #love #hope #peace #song pic.twitter.com/Sx7IPj3UIe

— Patrick Millsaps (@PatrickMillsaps) May 24, 2017

Διάβασε επίσης:

Manchester: Αυτός είναι ο αξιοθαύμαστος λόγος που κάνουν όλοι αυτό το τατουάζ

The post Μία συγκλονιστική επιστολή ενός πατέρα στην Ariana Grande μετά την επίθεση στο Manchester appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα