Μέσα οι διαπραγματεύσεις, έξω η ΛΑ.Ε. διαδηλώνει

18:42 10/3/2016 - Πηγή: iPop

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν τα μέλη της ΛΑ.Ε. με επικεφαλής τους κ.κ. Λαφαζάνη και Στρατούλη έξω από το ξενοδοχείο, όπου στο εσωτερικό του συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής Κυβέρνησης με τους Θεσμούς.

Οι περίπου 50 συγκεντρωμένοι με κεντρικό σύνθημα: «Quarteto Go Home – Κάτω η μνημονιακή Κυβέρνηση», κάλεσαν τους Θεσμούς να τα… μαζέψουν και να φύγουν!

Η σχετική ανακοίνωση της ΛΑ.Ε. αναφέρει:

«Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας, έξω από το ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ,

στην Αθήνα, όπου διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις των αρμόδιων υπουργών με το «κουαρτέτο», με κεντρικό σύνθημα: «Quarteto Go Home – Κάτω η μνημονιακή Κυβέρνηση».

#laiki_enotita Συγκέντρωση αυτή την ώρα έξω από το ΧΙΛΤΟΝ, όπου διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις με το «κουαρτέτο» pic.twitter.com/EjaPOJt99U

— ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (@LAE_epikoinonia) March 10, 2016

Τι γίνεται με τις διαπραγματεύσεις;

Στον φάκελο του φορολογικού εστιάζουν την Πέμπτη οι εκπρόσωποι των Θεσμών οι οποίοι ξεκίνησαν τα ραντεβού τους με τους εκπροσώπους της ελληνικής Κυβέρνησης την Τετάρτη. Όπως αποδείχθηκε φαίνεται να έχουν «άγριες» διαθέσεις, καθώς ζητούν εδώ και τώρα περικοπές στις επικουρικές συντάξεις.

Οι συζητήσεις για το φορολογικό έχουν ξεκινήσει από τις 17:30, ενώ οι διαβουλεύσεις για το αγροτικό θα γίνουν δύο ώρες αργότερα, δηλαδή στις 19:30.

Τι προβλέπει η ελληνική πρόταση;

Ενιαία κλίμακα για τη φορολόγηση των εισοδημάτων, η οποία βέβαια αναμένεται να είναι παρόμοια μ΄αυτή που ισχύει σήμερα για μισθωτούς και συνταξιούχους Συγκεκριμένα θα έχει συντελεστές:

22% για εισοδήματα έως 25.000 ευρώ,32% για εισοδήματα έως 30.000 ευρώ,42% για εισοδήματα έως 60.000 ευρώ

Να τονισθεί πως περιλαμβάνει επίσης και έναν επιπλέον συντελεστή 50% αναφορικά με τα εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ.

The post Μέσα οι διαπραγματεύσεις, έξω η ΛΑ.Ε. διαδηλώνει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα