Με βροχές και καταιγίδες η Δευτέρα

09:35 30/1/2017 - Πηγή: iPop

Τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και το νότιο Αιγαίο όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, με βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά αναμένονται σήμερα, Δευτέρα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί

από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς βροχές η χιονόνερο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά του νομού ανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00 έως 05 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται στην Μακεδονία και την Θράκη με πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά. Λίγες παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04 (μείον 4) έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και στα βόρεια ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νοτιά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο παρουσιάζονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι:θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά και νοτιά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα δυτικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα βόρεια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Με βροχές και καταιγίδες η Δευτέρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα