Μητσοτάκης: Το ρολόι για την απομάκρυνσή τους από την εξουσία μετρά αντίστροφα

13:27 24/4/2016 - Πηγή: iPop

Με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη κλείνει σήμερα Κυριακή το 10ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τις αλλαγές που φέρνει το νέο καταστατικό στο κόμμα, ενώ επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές, καθώς «αυτή η Κυβέρνηση καταστρέφει την οικονομία, είναι η χειρότερη της Μεταπολιτευσης».

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την εκλογή των αιρετών μελών της πολιτικής επιτροπής, τα

οποία αυξάνονται σε 150. Για τη συγκρότηση της Πολιτικής Επιτροπής αποφασίστηκε ο συνολικός αριθμός των μελών να είναι 300, 150 αιρετά και 150 μη αιρετά μέλη.

«Το ρολόι για την απομάκρυνσή τους από την εξουσία μετρά αντίστροφα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές στο κόμμα με βάση το νέο καταστατικό.

«Μαζί σχεδιάζουμε τις πολιτικές που θα εφαρμόσουμε όταν σύντομα ξαναγίνουμε Κυβέρνηση», είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στα μέλη του κόμματος και τόνισε πως «ενωμένοι θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία».

Ο κ.Μητσοτάκης ανέφερε πως η ΝΔ είναι το κόμμα της Ελληνίδας και πρόσθεσε πως «Μαζί με το Οξυγόνο θέλουμε κι άρωμα γυναίκας στο κόμμα».

Αναφέρθηκε στο ότι είχε δώσει υπόσχεση ότι μέσα σε 111 μέρες θα αλλάξει το κόμμα και όπως υποστήριξε το έκανε.

«Είμαστε το κόμμα της ελευθερίας και της αλληλεγγύης,είμαστε η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της κεντροδεξιάς», επανέλαβε στην ομιλία του ο Κ. Μητσοτάκης.

«Η ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία μπορεί να εκφράσει όλους τους πολίτες», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως η ΝΔ είναι το κόμμα του καθαρού λόγου.

«Σας καλώ να διώξουμε αυτή την επικίνδυνη Κυβέρνηση που μας κυβερνά σήμερα», σημείωσε και πρόσθεσε πως «Δεν θα συμβιβαστούμε, δεν θα υποχωρήσουμε και δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Μετατρέπουμε τις αξίες μας σε εφαρμόσιμες πολιτικές».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θέλησε να ξεχωρίσει το κόμμα του λέγοντας πως «Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Είμαστε και διαφορετικοί και καλύτεροι. Τίποτα δεν θα κάναμε και δεν θα κάνουμε το ίδιο. Οι δικές μας πολιτικές απαντούν με στοχευμένες δράσεις στα προβλήματα. Οι ιδέες μας δεν χρειάζονται πρόσθετα χρήματα, αλλά φέρνουν πρόσθετα χρήματα», και προσθέτοντας: «Έχουμε σχέδιο για να κάνουμε την Ελλάδα να δουλέψει ξανά».

Εξαπολύοντας επίθεση στην Κυβέρνηση είπε πως θα πρέπει να φύγει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γιατί, όπως υποστήριξε, καταστρέφει την οικονομία, ενώ την χαρακτήρισε την χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.

Συνεχίζοντας την επίθεση, ο Κ. Μητσοτάκης είπε: «Ποτέ τόσοι υπουργοί δεν έχουν πει τόσες σαχλαμάρες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», ενώ κάλεσε την Κυβέρνηση να φύγει μια ώρα νωρίτερα.

Ο Κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρας πως εκείνος που έλεγε ότι θα σκίσει τα Μνημόνια έφερε ακόμα δύο δικά του, τονίζοντας πως από τη ΝΔ δεν είχαν ζητήσει ποτέ προληπτικά μέτρα, ενώ τώρα φαίνεται πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και ζητούν «ενέχυρο».

Ο ίδιος σημείωσε πως ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να κάνει ορισμένα πράγματα στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών για το προσφυγικό, και τώρα «κάνει άλλα», αναφέροντας ορισμένα παραδείγματα.

The post Μητσοτάκης: Το ρολόι για την απομάκρυνσή τους από την εξουσία μετρά αντίστροφα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα