Μαξίμου: Τα δημοσιονομικά στοιχεία της χώρας υπεραποδίδουν

21:13 14/10/2016 - Πηγή: iPop

Τα δημοσιονομικά στοιχεία της χώρας τα οποία, όπως τονίζει υπεραποδίδουν, εστιάζει το Μαξίμου σε σχετική του ανακοίνωση.

Κύκλοι του Μαξίμου χαρακτηριστικά σημειώνουν, πως «η υπέρβαση των στόχων του Προϋπολογισμού στο 9μηνο του έτους κατά 1,5 δισ. ευρώ για τα καθαρά δημόσια έσοδα, και κατά 3,5 δισ. ευρώ για το πρωτογενές πλεόνασμα αποτελεί το αποτέλεσμα της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης που ασκεί η κυβέρνηση».

Αναφερόμενοι στον προϋπολογισμό και στα στοιχεία τα οποία είδαν το φως

της δημοσιότητας κύκλοι του Μαξίμου επισημαίνουν:

Σε συνδυασμό με την παροχή ευέλικτων σχημάτων εξόφλησης, οι πολίτες ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους και τα δημοσιονομικά στοιχεία της χώρας υπεραποδίδουν, σηματοδοτώντας τον δρόμο εξόδου από την κρίση

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

Οι ίδιοι κύκλοι εξαπολύουν επίθεση στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και καλούν «όσους πόνταραν σε κατάρρευση των εσόδων και αποτυχία της χώρας», να «συμβιβαστούν με την πραγματικότητα».

«Η κυβέρνηση, έχοντας πλήρη συνείδηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις έπειτα από μια πενταετία σκληρής λιτότητας, προχώρησε σε δικαιότερη ανακατανομή των φορολογικών βαρών» εξηγούν οι πηγές.

Και αναφέρουν:

Η υπέρβαση των στόχων του Προϋπολογισμού στο 9μηνο του έτους κατά 1,5 δισ. ευρώ για τα καθαρά δημόσια έσοδα, και κατά 3,5 δισ. ευρώ για το πρωτογενές πλεόνασμα αποτελεί το αποτέλεσμα της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης που ασκεί η κυβέρνηση

The post Μαξίμου: Τα δημοσιονομικά στοιχεία της χώρας υπεραποδίδουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα