Μαύρο χιούμορ στο εξώφυλλο του Charlie Hebdo για τα δύο χρόνια απ’ την τρομοκρατική επίθεση

08:37 4/1/2017 - Πηγή: iPop

Με αφορμή τα 2 χρόνια που κλείνουν στις 7 Ιανουαρίου απ’ την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι, το περιοδικό κυκλοφορεί ένα τεύχος αφιερωμένο στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.

Φέτος το περιοδικό στο επετειακό τεύχος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει λίγο μαύρο χιούμορ, όπως συνηθίζει έτσι κι αλλιώς, με το εξώφυλλο να γράφει: «2017, επιτέλους το τέλος του τούνελ». Ο γελαστός άνδρας που βρίσκεται στο εξώφυλλο κοιτάει μέσα απ’ το όπλο

ενός τζιχαντιστή.

Το εξώφυλλο έγινε δια χειρός Foolz, ενός νέου σκιτσογράφου του περιοδικού.

Θυμίζουμε ότι απ’ την επίθεση στο Charlie Hebdo έχασαν την ζωή τους 12 άνθρωποι. Τα αδέρφια Said και Cherif Kouachi, που διέπραξαν την επίθεση στο όνομα της Αλ Κάιντα στην Υεμένη, έπεσαν νεκρά μετά από ανταλλαγή πυρών με την Αστυνομία.

Η συγκεκριμένη επίθεση μάλιστα αποτέλεσε και την αρχή μιας σειράς τρομοκρατικών χτυπημάτων απ’τους τζιχαντιστές στην Ευρώπη, που δυστυχώς συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Δείτε εδώ το τεύχος του Charlie Hebdo για τον ένα χρόνο απ’ την επίθεση.

Photo: Eric Feferberg/AFP

The post Μαύρο χιούμορ στο εξώφυλλο του Charlie Hebdo για τα δύο χρόνια απ’ την τρομοκρατική επίθεση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα