Μαμάδες που μεγάλωσαν τα παιδιά τους μόνες… κι εκείνα έγιναν διάσημα! | Photos

10:46 8/10/2019 - Πηγή: iPop
| Photos

Οι μαμάδες είναι οι ηρωίδες μας, αυτές που μας εμπνέουν καθημερινά, που μας δίνουν δύναμη, που μας κάνουν να χαμογελούν είναι πάντα εκεί. Όσο χρονών κι αν είσαι πάντα τη μαμά σου θα αναζητάς. Μαμάδες μεγάλωσαν τα παιδιά τους μόνες… κι εκείνα έγιναν διάσημα!

Η μαμά έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας (συγγνώμη μπαμπάδες και σας σας αγαπάμε), μια θέση που ποτέ και τίποτα δεν μπορεί να την αλλάξει. Αλλά και οι μαμάδες κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους, δίνουν και την ψυχή τους αν χρειαστεί.

Σε

πολλές περιπτώσεις, οι μαμάδες μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους, χωρίς την παρουσία του πατέρα και χωρίς κάποια βοήθεια. Και μερικές φορές… συμβαίνει αυτές οι μαμάδες να έχουν διάσημα παιδιά, η ιστορία τους να έχει γίνει γνωστή και να έχει εμπνεύσει πολύ κόσμο.

Η δύναμή τους; Η θέλησή τους; Η υπομονή; Τι να πρωτοθαυμάσουμε;

Μαμάδες μεγάλωσαν τα παιδιά τους μόνες… κι εκείνα έγιναν διάσημα!Marcheline Bertrand – Μητέρα της Angelina Jolie

© Anthony Taafe/Coleman-Rayner / EAST NEWS

Η Marcheline Bertrand είναι η μαμά της Angelina Jolie, η οποία επίσης είχε ονειρευτεί μια καριέρα στον κινηματογράφο. Το 1971, η Marcheline παντρεύτηκε έναν νεαρό ηθοποιό, Jon Voight, αλλά 9 χρόνια μετά χώρισαν. Η γυναίκα έπρεπε να ξεχάσει την καριέρα της και τα όνειρά της και να αφιερώσει όλη της τη ζωή στην κόρη της. Όπως και έκανε.

Σήμερα, η Angelina Jolie δεν είναι γνωστή απλά ως μια επιτυχημένη ηθοποιός αλλά είναι Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNICEF και περήφανη μαμά 6 παιδιών!

Ann Dunham – Μητέρα του Barack Obama

© Craig Kojima/Exclusivepix Media / EAST NEWS

Η Anna Duham  είναι Αμερικανίδα ανθρωπολόγος και μητέρα του 44ου αμερικανικού προέδρου Brack Obama. Η Ann γνώρισε την πρώτη της αγάπη, έναν Αφρικανό σπουδαστή, Barack Obama, Sr. όταν μελετούσε τη ρωσική γλώσσα στη Χαβάη. Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους, παντρεύτηκαν. Και σύντομα, είχαν έναν γιο, τον Barack Hussein Obama.

Η Ann, η οποία ήταν μόλις 18 ετών τότε, έπρεπε να εγκαταλείψει το κολέγιο για να φροντίσει το γιο της. Τον μεγάλωσε μόνη της, ενώ ο σύζυγός της συνέχισε την εκπαίδευση στο κολέγιο και 3 χρόνια αργότερα τον χώρισε, αφού διαπίστωσε ότι είχε άλλη γυναίκα στη Κένυα.

Για τον Barack Obama… οι συστάσεις είναι περιττές!

Judith Ann Hawkins — Halle Berry’s mother

© EVERETT COLLECTION / EAST NEWS

Η μητέρα της ηθοποιού, Halle Berry, εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε ψυχιατρική κλινική. Ο πατέρας της, Jerome Jesse Berry, εργαζόταν στην ίδια κλινική. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 4 ετών και μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή της, Haidi, μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της.

Και φυσικά, η Halle Berry έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα ηθοποιός στην ιστορία του cinema που πήρε το Όσκαρ της καλύτερης ηθοποιού, ενώ έχει κερδίσει και Emmy καθώς και το The Golden Globe.

Δες διάσημες μαμάδες… πριν και μετά την εγκυμοσύνη!

 Irmelin Indenbirken — Leonardo DiCaprio’s mother

© AGENCY PEOPLE IMAGE/SIPA / EAST NEWS

Όταν ο ηθοποιός ήταν μόλις ενός έτους, ο George DiCaprio και η Irmelin, πήραν διαζύγιο.Ο Leonardo έμεινε με τη μητέρα του, η οποία μετά το διαζύγιο έπρεπε να δουλεύει αρκετές ώρες σε διαφορετικές δουλειές μόνο για να εξασφαλίσει τα απαραίτητα στον γιο της και την ίδια.

Σήμερα, όλος ο κόσμος γνωρίζει και θαυμάζει τον Leonardo, ο οποίο δίνει και τον δικό του πόλεμο για την προστασία του περιβάλλοντος.

Patricia Hickey – Μητέρα της Mariah Carey

© Wiese/face to face/FaceToFace / REPORTER

Η μητέρα της Mariah Carey ήταν τραγουδίστρια της όπερας. Ο πατέρας της, Alfred Roy Carey ήταν μηχανικός αεροναυτιλίας. Οι γονείς χώρισαν όταν εκείνη ήταν 3 ετών. Η Patricia έκανε 2 δουλειές για να εξασφαλίσει τα βασικά στην οικογένεια και στα μάτια της Mariah, ήταν ένα πρότυπο και αυτή που φυσικά την ενέπνευσε να γίνει τραγουδίστρια.

Σήμερα η Mariah είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, έχει κερδίσει 5 Grammy, εκτός από τραγουδίστρια είναι και ηθοποιός και γνωστή για τις φιλανθρωπίες της.

Pattie Mallette – Μητέρα του Justin Bieber

© Scott Kirkland/PictureGroup / EAST NEWS

Η Elizabeth Patricia Mallette είναι συγγραφέας, παραγωγός και η μητέρα του τραγουδιστή Justin Bieber. Όταν ήταν 15 χρονών, ξεκίνησε μια σχέση με τον Jeremy Bieber και 3 χρόνια αργότερα, γεννήθηκε ο Justin! Σύντομα μετά τη γέννηση του παιδιού, το ζευγάρι χώρισε και η Mallette έπρεπε να μεγαλώσει το γιο της μόνη της.

Όταν ήταν παιδί, ο Justin Bieber έμαθε να παίζει το πιάνο, τα τύμπανα, την κιθάρα και τρομπέτα. Και στις αρχές του 2007, όταν ήταν μόλις 12 ετών, η Patty Mallette, ανέβασε ένα βίντεο με το τραγούδι του γιου της. Αυτό το βίντεο έκανε το αγόρι διάσημο.

Amanda Cornett – Μητέρα της Selena Gomez

© AP / EAST NEWS

Η ιστορία μοιάζει λιγάκι με εκείνη του Justin Bieber. Η Amanda γέννησε την Selena στα 16 της με ένα Μεξικανό άνδρα, τον Ricardo Joel Gomez Όταν η Selena ήταν 5 χρονών, χώρισαν και η μητέρα ανέλαβε την ανατροφή της κόρη της.

Και φυσικά, η Selena έχοντας πάντα ως πρότυπο τη μαμά της, έγινε διάσημη και επιτυχημένη!

Δες και αυτό:

Μαμάδες celebrities με τις κόρες τους φορούν τα ίδια ρούχα και είναι αξιολάτρευτες! | Photos

Το άρθρο Μαμάδες που μεγάλωσαν τα παιδιά τους μόνες… κι εκείνα έγιναν διάσημα! | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα