Μ αυτά τα κόλπα δεν θα ξυρίζεσαι τόσο συχνά!

14:29 20/11/2014 - Πηγή: iPop

Αν είσαι μπλεγμένη με ξυραφάκια και δεν κάνεις αποτρίχωση με κερί ή χαλάουα, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι αυτό το παιχνίδι! Σου έχουμε ήδη εξηγήσει τι πρέπει να κάνεις για να μην νιώθεις τσούξιμο μετά το ξύρισμα… τώρα όμως έχουμε ένα πολύ καλύτερο δώρο για σένα, καθώς θα μοιραστούμε μαζί σου κόλπα, τα οποία αν ακολουθήσεις δεν θα χρειάζεται να ξυρίζεσαι τόσο συχνά!

Κάνε απολέπιση

Πριν καν ξεκινήσεις το ξύρισμα, κάνε απολέπιση στα σημεία που θέλεις να αποτριχώσεις. Με την απολέπιση θα διώξεις τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και θα βοηθήσεις τις πολύ μικρές τρίχες που δεν έχουν βγει ακόμα

από το δέρμα σου να απελευθερωθούν. Έτσι θα καταφέρεις να έχεις ένα πιο βαθύ ξύρισμα το οποίο θα διατηρηθεί για περισσότερο καιρό!

Χρησιμοποίησε καινούριο ξυραφάκι

Το ξέρουμε, μπορεί να είσαι δεμένη συναισθηματικά με το ξυραφάκι σου, αλλά η επιλογή για το ξυραφάκι σου δεν είναι συναισθηματικού τύπου! Πρέπει να επιλέξεις ένα ξυραφάκι που να ταιριάζει στον τύπο δέρματος σου και να έχει πολλαπλές λεπίδες.

Πρόσεξε την φορά του ξυρίσματος

Ξεκίνησε το ξύρισμα από τους αστραγάλους προς το γόνατο. Το λεγόμενο κόντρα ξύρισμα. Αυτό θα βοηθήσει να ξυρίσεις την τρίχα όσο πιο κοντά στη ρίζα γίνεται με αποτέλεσμα να χρειαστεί μεγαλύτερο διάστημα να μεγαλώσει η τρίχα!

Άπλωσε ενυδατική

Μόλις τελειώσεις με το ξύρισμα άπλωσε ενυδατική στα πόδια σου! Μ αυτό τον τρόπο θα κρατήσεις ενυδατωμένο το δέρμα σου, θα μαλακώσουν οι τρίχες και θα μεγαλώσεις το διάστημα ανάμεσα στα ξυρίσματα!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία

The post Μ αυτά τα κόλπα δεν θα ξυρίζεσαι τόσο συχνά! appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
5 τροποι ηια να μην ξυροζεσε πολυ συχνα
Τυχαία Θέματα