Λονδίνο: Η στιγμή που οι τρομοκράτες έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών (video)

14:18 8/6/2017 - Πηγή: iPop

To video στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που οι τρομοκράτες της Γέφυρας του Λονδίνου έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο. Μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, τρεις Βρετανοί αστυνομικοί έριξαν 50 σφαίρες σκοτώνοντας τους Khuram Butt, 27 ετών, Rachid Redouane, 30 ετών, and Youssef Zaghba, 22 ετών.

Συγκεκριμένα όπως απεικονίζουν οι σκηνές από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, τρεις αστυνομικοί βγαίνουν από περιπολικό, ενώ ένας από τους δράστες μαχαίρωνε έναν περαστικό.

Η μάχη γίνεται σώμα με σώμα! Παράλληλα ένας αστυνομικός

δέχεται μαχαιριά. Λίγο αργότερα οι τρεις δράστες σκοτώθηκαν από 50 σφαίρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times, έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό το οποίο απεικονίζει τους δράστες να γελάνε και να αστειεύονται σε γυμναστήριο του ανατολικού Λονδίνου, πέντε μέρες πριν από την επίθεση του Σαββάτου.

Από την επίθεση 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 τραυματίστηκαν την στιγμή που 3 τζιχαντιστές έριξαν το φορτηγό τους πάνω σε πεζούς στην Γέφυρα του Λονδίνου και έπειτα επιτέθηκαν με μαχαίρια σε θαμώνες μπαρ και εστιατορίων της περιοχής.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 17 συλλήψεις στον απόηχο των επιθέσεων στην Γέφυρα του Λονδίνου αλλά οι περισσότεροι έχουν ελευθερωθεί χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 17 άτομα από τα οποία τα πέντε είναι υπό κράτηση.

Δείτε το video:

The post Λονδίνο: Η στιγμή που οι τρομοκράτες έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα