Λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να γνωρίσεις τον Τραμπ- Όσα έχει δεσμευτεί πως θα κάνει- Video

13:22 9/11/2016 - Πηγή: iPop

Ένα ολιγόλεπτο video κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει σε όλους ποιος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Την ίδια στιγμή, μετά την νίκη του στο μυαλό μας έρχονται τα ρατσιστικά του σχόλια, οι δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις του.

Να σημειωθεί, πως μια διαφορετική εικόνα με αυτή του σκληρού και έτοιμου για όλα άνδρα έβγαλε ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ κατά την πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ο Ντ. Τραμπ εστίασε στον αγώνα που έδωσε η Χίλαρι Κλίντον και μίλησε γι΄αυτή

αρκετά φιλικά.

Δείτε το video για να γνωρίσετε τον Ντ.Τραμπ σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα:

Οι δεσμεύσεις του Ντ. Τραμπ:

Μείωση φόρων:

Θυμίζουμε, πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δεσμευτεί πως θα φέρει σε ισχύ τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν. Έχει προτείνει την αντικατάσταση των επτά φορολογικών κλιμάκων που ισχύουν με τρεις.

Νέες βιομηχανίες και θέσεις εργασίας:

Παράλληλα, έχει δεσμευτεί για τη δημιουργία 25 εκατ. θέσεων εργασίας στα επόμενα 10 χρόνια.

Τείχος στο Μεξικό:

Έχει δείξει, πως θα έχει ιδιαίτερα σκληρή στάση στο μεταναστευτικό μιλώντας για την ανύψωση τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.

Μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους:

«Θα εργαστούμε εκ του σύνεγγυς με το ΝΑΤΟ σε αυτή την αποστολή, εναντίον του Ισλαμικού Κράτους» έχει συγκεκριμένα δηλώσει και έχει προσθέσει πως θα ζητήσει από το Κογκρέσο την κήρυξη πολέμου κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Επαναδιαπραγμάτευση ή και κατάργηση της NAFTA:

Σε δηλώσεις τους έχει υπογραμμίσει, πως θα επαναδιαπραγματευτεί την εμπορική συμφωνία για τη Βόρεια Αμερική (NAFTA) και σε μια προσπάθεια να προστατευτούν και να αποκαταστήσει τις θέσεις των Αμερικανών εργαζομένων.

Έχει πει πως θα βάλει τέλος στο Obamacare:

Έχει αναφερθεί στο σχέδιο για τη δημόσια υγεία στις ΗΠΑ, το οποίο είναι γνωστό ως «Obamacare» και έχει υποσχεθεί ανάκληση του αναφερόμενου νόμου και την αντικατάστασή του.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την νίκη Τραμπ- Τα μηνύματα- τα συγχαρητήρια και τα επεισόδια

photo:Death and Taxes

The post Λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να γνωρίσεις τον Τραμπ- Όσα έχει δεσμευτεί πως θα κάνει- Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα