Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 19 Μαρτίου για τον 6ο Μαραθώνιο

11:04 17/3/2017 - Πηγή: iPop

Την Κυριακή 19 Μαρτίου πραγματοποιείται ο 6ος Μαραθώνιος, όπου οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσεις τις 21.000! Στο κέντρο της Αθήνας θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 9:00 το πρωί!

Μπροστά από την πλατεία Συντάγματος, θα γίνει η εκκίνηση του Μαραθωνίου και στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη θα επιτευχθεί ο τερματισμός.

Επίσης, εκτός από τον Μαραθώνιο θα πραγματοποιηθούν και 2 αγώνες, ο ένας 3 και ο άλλος 5 χιλιομέτρων καθώς και ένας 1.000 μέτρων για παιδιά και ΑμεΑ!

Πιο
συγκεκριμένα :O αγώνας 3 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει επί της οδού Βασ. Σοφίας, στο ύψος της οδού Νεοφύτου Δούκα και θα τερματιστεί επί της Λεωφόρου Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.Ο αγώνας 5 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της οδού Όθωνος και θα τερματιστεί επί της Λεοφόρου Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.Ο αγώνας των 1000 μέτρων θα ξεκινήσει από το ύψος της διασταύρωσης της οδού Ριζάρη με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Αμαλίας και θα τερματιστεί μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος.

The post Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 19 Μαρτίου για τον 6ο Μαραθώνιο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα