Κρίσεις πανικού; Βοήθησε τον εαυτό σου και ξεπέρασέ τες γρήγορα

10:59 10/1/2017 - Πηγή: iPop

Υποφέρεις από κρίσεις πανικού; Πριν σου πούμε τι θα κάνεις για να τις ξεπεράσεις θα σου πούμε πως είσαι σε καλό στάδιο αφού παραδέχεσαι πως έχεις πρόβλημα και θες να καταβάλεις προσπάθεια για να το λύσεις.

Τι να κάνεις αν υποφέρεις από κρίσεις πανικού;Προσπάθησε να χαλαρώσεις: Ηρέμησε και προσπάθησε να αφήσεις πίσω όλα εκείνα που σε προβληματίζουν. Αν το κάνεις θα βοηθήσεις τον εαυτό σου πολύ.Μην ξεχνάς να ανασαίνεις σωστά: Όταν αγχώνεσαι
πρέπει να παίρνεις αργές και σταθερές ανάσες. Το οξυγόνο θα σε βοηθήσει και θα σε χαλαρώσει χωρίς καν να το καταλάβεις.Μην αμελήσεις ότι σου συμβαίνει: Μην λες πως η κατάσταση που βιώνεις είναι παροδική και θα περάσει. Όσο το κάνεις απλά αφήνεις το πρόβλημα σου πίσω και δεν ασχολείσαι καθόλου μαζί του.Ζήτα βοήθεια: Δεν είναι κακό να μιλήσεις σε κάποιον που εμπιστεύεσαι για το πρόβλημα σου. Τα άτομα που σε αγαπούν θα είναι δίπλα σου να σε βοηθήσουν αρκεί να τους το ζητήσεις.Μήπως να επισκεφτείς κάποιον ειδικό; Ένας ψυχολόγος ξέρει πως να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σου πιο εύκολα και γρήγορα απ΄όσο πιστεύεις.

Θα πρέπει να θυμάσαι, πως οι κρίσεις πανικού αποτελούν στην ουσία ένα καμπανάκι που ο οργανισμός μας χτυπά έτσι ώστε να τον φροντίσεις περισσότερο. Άκουσε το και φέρσου αναλόγως.

The post Κρίσεις πανικού; Βοήθησε τον εαυτό σου και ξεπέρασέ τες γρήγορα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα