Κλειστά σχολεία και την Παρασκευή- Ανοιχτό το βασικό οδικό δίκτυο της Λέσβου

17:51 12/1/2017 - Πηγή: iPop

Κλειστά αναμένεται να παραμείνουν και την Παρασκευή όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας, αλλά και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Την ίδια στιγμή, καλύτερη είναι η εικόνα στη Λέσβο, όπου το βασικό οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό αλλά αρκετά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και

Πολιτικής Προστασίας της Λέσβου, Νίκος Καρασάββας μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο επισημαίνοντας πως «το οδικό δίκτυο της Λέσβου είναι ανοιχτό» και εξηγώντας « δεν υπάρχει χωριό αποκλεισμένο» και πρόσθεσε: «Η μάχη τώρα δίνεται στο άνοιγμα και την επισκευή των αγροτικών δρόμων, προκειμένου οι κτηνοτρόφοι να πάνε στις στάνες τους, αλλά και για την αποκατάσταση των υποδομών σε ζημιές όπως η ύδρευση και αποχέτευση».

Κλειστά σχολεία σε Λέσβο και Θεσσαλονίκη:

Με απόφαση του δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κάπης, Συκαμινέας, Αγιάσου, Πηγής, Φίλιας, Μανταμάδου και Σκαλοχωρίου. Από τις οι σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν το Γυμνάσιο Αγιάσου, το Γενικό Λύκειο Αγιάσου, το Γυμνάσιο Μανταμάδου και το Γενικό Λύκειο Μανταμάδου. Ενώ, όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του νησιού θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης κλειστά στα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης: Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά, Πυλαίας – Χορτιάτη, Νεάπολης – Συκεών, Δέλτα, Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Κορδελιού – Ευόσμου, Χαλκηδόνας, Θέρμης, Καλαμαριάς, Βόλβης και Λαγκαδά.

Κλειστοί και αρκετοί δημοτικοί παιδικοί σταθμοί:

Κλειστοί θα παραμείνουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στους δήμους Θεσσαλονίκης, Δέλτα, Πυλαίας- Χορτιάτη, Λαγκαδά, Ωραιοκάστρου, Χαλκηδόνας, Βόλβης, Παύλου Μελά. Αντιθέτως ανοιχτοί θα παραμείνουν στους δήμους: Αμπελοκήπων Μενεμένης, Νεάπολης- Συκεών, Καλαμαριάς, Θερμαϊκού, Θέρμης, Κορδελιού- Ευόσμου (εκτός από τον 1ο, 5ο & 6ο Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και τον 2ο Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού).

Νεκρός ένας 57χρονος στον Τύρναβο:

Νεκρός βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στην αυλή του σπιτιού σύμφωνα με πληροφορίες ένας 57χρονος άνδρας στο Τύρναβο.

Διαβάστε επίσης:

Αποτίμηση των ζημιών λόγω της κακοκαιρίας- Ποιες περιοχές έχουν πληγεί και που έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία;

The post Κλειστά σχολεία και την Παρασκευή- Ανοιχτό το βασικό οδικό δίκτυο της Λέσβου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα