Κάτι συμβαίνει τις Παρασκευές στο Dot Athens

17:31 15/5/2014 - Πηγή: iPop

Για τα εκπληκτικά και ιδιαίτερα live του Lockroom της Θεσσαλονίκης τα οποία ταξίδεψαν στην Αθήνα σου έχουμε ήδη πει! Μην μας βάζεις να επαναλαμβανόμαστε! Αυτή τη βδομάδα, πίσω από τα decks θα βρίσκονται η Ms Lefki και ο G Pal!

Τα πράγματα είναι απλά…Τοποθεσία: Dot Athens. Mέρα: Παρασκευή. Κλείδωσε το, βάλτο στο πρόγραμμα και ξεκίνα να μαζεύεις δυνάμεις για

ένα απόλυτα δυναμικό βράδυ! (Πρόταση μας, αυτή τη μέρα να την κατοχυρώσεις για το Dot Athens, ετοιμάζουν πολλά και ωραία πράγματα!) Ο αριθμός των παρευρισκόμενων στο live. Αυστηρά 150 άτομα. Πως μπορείς να αποκτήσεις την πολυπόθητη πρόσκληση; Μέσω mail ή μηνύματος στη Facebook page του Lockroom!

Τώρα, αν είσαι άτυχος και δεν προλάβεις να πάρεις πρόσκληση ή δεν έχεις όρεξη να φύγεις από το σπίτι σου, ενώ ταυτόχρονα θέλεις να πάρεις μία γεύση από το live, μην αγχώνεσαι! Το concept είναι γνωστό, τα lives έχουν full high definition live streaming στην ιστοσελίδα του Lockroom.

Tip!

Αν τώρα, 21.00-23.00 έχεις κάποια άλλη δουλειά και πάλι μπορείς να απολαύσεις το live, καθώς το video ανεβαίνει στην σελίδα τους!

Info!

Dot Athens
Κτενά 1, Αθήνα
Μέρα: Παρασκευή 9/5/14
Ώρα: 21.00-23.00
Είσοδος: Δωρεάν
Email: [email protected]

The post Κάτι συμβαίνει τις Παρασκευές στο Dot Athens appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα