Κάθεσαι; Αυτό είναι το επίσημο trailer του reunion των Friends και τα πρώτα πλάνα του νέου επεισοδίου που ανυπομονούμε να δούμε

10:53 20/5/2021 - Πηγή: iPop

Το επίσημο trailer του reunion των Friends είναι γεγονός και η πολυαναμενόμενη επιστροφή της αγαπημένης μας σειράς πλησιάζει.

Πριν από μία εβδομάδα, το ΗΒΟ κυκλοφόρησε το πρώτο, μικρό trailer της επανένωσης των Friends, κάνοντάς μας χαρούμενους ακόμα και με τη μικρή γεύση που πήραμε και με την ανακοίνωση της ημερομηνίας

της πρεμιέρας. Τώρα, όμως, το επίσημο trailer του reunion των Friends δεν μας χαροποίησε απλά, αλλά έδωσε να καταλάβουμε τι έχουμε να περιμένουμε, ενώ συγχρόνως μας συγκίνησε με τα στιγμιότυπα του επεισοδίου που αναμένεται να δούμε σε λίγες μέρες.

Πότε; Το reunion των Friends θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάιο και μάλιστα θα είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία ροής HBO Max από τις 27 Μαΐου, όπως έχει ανακοινωθεί.

Τι βλέπουμε στο νέο trailer που κυκλοφόρησε; Στην αρχή του βίντεο υπάρχουν πλάνα με τη διάσημη παρέα να κάθεται στον καναπέ στο σπίτι της Monica και να παίζει παιχνίδι ερωτήσεων με τον Ross να είναι αυτός που ρωτάει τους παίκτες, όπως είχαμε δει να συμβαίνει και σε ένα επεισόδιο της σειράς στο παρελθόν.

Στη συνέχεια βλέπουμε στιγμές από τα παρασκήνια, τα αγαπημένα μας Φιλαράκια να μιλούν μεταξύ τους, να περιγράφουν τα συναισθήματά τους, αλλά και στιγμές από τα επεισόδια που έχουμε δει και τους έχουν χαραχτεί στο μυαλό. Οι ηθοποιοί θυμούνται τα παλιά, κλαίνε, συγκινούνται, γελάνε και μας χαρίζουν υπέροχες και αξέχαστες στιγμές.

Στο trailer βλέπουμε ακόμα να εμφανίζονται και άλλοι χαρακτήρες της σειράς, όπως η Janice και ο Richard, ενώ ο James Corden, ένας από τους φιλοξενούμενους αστέρες που θα συμμετέχουν στη συνάντηση, θίγει “ευαίσθητα” θέματα, όπως «Ήταν ο Ross και η Rachel σε διάλειμμα;» με τους ηθοποιούς να απαντούν και να σκάνε στα γέλια.

Το όμορφο αυτό βίντεο τελειώνει με συγκίνηση με την αγαπημένη παρέα να αγκαλιάζεται και τη Jennifer Aniston να λέει στους υπόλοιπους πως τους αγαπά.

Δες το πρώτο επίσημο trailer του reunion των Friends:

Στο reunion των Friends θα λάβουν μέρος και τα έξι μέλη του αρχικού καστ, Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) και David Schwimmer (Ross), ενώ θα εμφανιστούν μαζί τους και άλλοι ηθοποιοί – χαρακτήρες που λατρέψαμε στη σειρά, όπως οι Maggie Wheeler (Janice), James Michael Tyler (Gunther), Reese Witherspoon (Jill), Tom Selleck (Richard) και Elliott Gould και Christina Pickles (οι γονείς του Ross και της Monica).

Επιπλέον, θα δούμε και διάσημους προσκεκλημένους, όπως οι David Beckham, Lady Gaga, BTS, Cara Delevingne, Mindy Kaling, James Corden, Malala Yousafzai και Justin Bieber.

10 μαθήματα ζωής που τα “Φιλαράκια” μας έχουν δώσει!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κάθεσαι; Αυτό είναι το επίσημο trailer του reunion των Friends και τα πρώτα πλάνα του νέου επεισοδίου που ανυπομονούμε να δούμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα