Κάθε άντρας οφείλει να έχει τα δικά του μυστικά σωστής εμφάνισης!

08:31 14/7/2014 - Πηγή: iPop

Ξέρουμε, ότι ανήκεις στους φανατικούς του αντρικού είδους, δεν ακούς ποτέ όσα σου λέμε και φυσικά οι συμβουλές ομορφιάς που σου προσφέρουμε σου φαίνονται θηλυπρεπείς. Τώρα, όμως, θα σου αποκαλύψουμε μικρά μυστικά σωστής εμφάνισης που θα σου προσθέσουν έξτρα πόντους γοητείας. Έτσι ελπίζουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σου.

Ποια, λοιπόν, πρέπει να είναι τα μυστικά σωστής εμφάνισης κάθε άντρα; Περιττές τρίχες! Μην τρομάζεις δεν θα σου πούμε να κάνεις ριζική αποτρίχωση. Θα σου μιλήσουμε, όμως, για τρίχες που έχεις μέσα στα ρουθούνια (τις περισσότερες φορές φαίνονται) και δεν
μας αρέσουν καθόλου. Στο εμπόριο, λοιπόν, υπάρχουν ειδικές ξυριστικές μηχανές που μπαίνουν στο εσωτερικό της μύτης και διώχνουν τις ακανόνιστες τρίχες που βρίσκονται εκεί. Και όσο για το κόστος τους, είναι μόνο λίγα ευρώ.Μαλλιά πολλά, χωρίς λόγο. Τα μαλλιά σου δεν σταματούν εκεί που πρέπει. Πιάνουν χώρο και στο σβέρκο σου και γίνονται πολλές φορές ένα με τα αυτιά σου (ειδικά στους πολύ μελαχρινούς). Καλό θα ήταν, λοιπόν, έστω και αν δεν κουρεύεσαι συχνά να καθαρίζεις αυτά τα σημεία τακτικά με τη βοήθεια της ξυριστικής μηχανής και του κομμωτή σου.Νύχια. Το αιώνιο ταμπού της αντρικής περιποίησης. Οκ, το καταλάβαμε δεν θες να κάνεις μανικιούρ! Έστω, κόψε καλά τα νύχια σου και φυσικά έχε τα πάντα καθαρά.Δόντια καθαρά. Μην ξεχνάς να βουρτσίζεις τα δόντια σου συχνά και φυσικά να προσέχεις την αναπνοή σου κρατώντας την πάντα φρέσκια και δροσερή.Βρες ρούχα που να σε κολακεύουν. Μπορεί να έχεις κάποια περιττά κιλά αλλά, στόχος είναι να τα κρύψεις. Οπότε, κάνε το επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα. Όταν πάλι έρθει η ώρα να φορέσεις κουστούμι στη δουλειά και δεις ότι δεν σου κάθεται ακριβώς, όπως, πρέπει μη διστάζεις να το μεταποιήσεις και να το φέρεις στα μέτρα σου!Μην ξεχνάς να συνδυάζεις τα παπούτσια σου με τη ζώνη σου! Παλιότερα ήταν στη μόδα να έχουν το ίδιο χρώμα, τώρα η μόδα εξελίχθηκε και μπορείς τα φορέσεις σε διαφορετικά χρώματα αρκεί να ταιριάζουν μεταξύ τους.

The post Κάθε άντρας οφείλει να έχει τα δικά του μυστικά σωστής εμφάνισης! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα