Καθαρό σπίτι πάντα- Πώς θα το καταφέρεις;

10:37 24/10/2016 - Πηγή: iPop

Η καθαριότητα δεν είναι το φόρτε σου και κάθε φορά που πρέπει να κάνεις γενική εύχεσαι να ανοίξει η γη να σε καταπιεί; Δεν χρειάζεται πανικός! Μπορείς να διατηρήσεις όμορφο και καθαρό το σπίτι σου χωρίς πολύ κόπο, αρκεί να ακούσεις τις συμβουλές μας.

Καθάρισε το σαββατοκύριακο για να είσαι ήρεμη όλη την εβδομάδα

Εάν μέσα στην εβδομάδα προσέχεις για να έχεις- δηλαδή δεν αφήνεις τα πράγματά σου όπου να ναι- το σαββατοκύριακο δεν θα χρειαστείς πάνω από 1-2 ώρες προκειμένου να συμμαζέψεις το σπίτι σου και να το καθαρίσεις. Παράλληλα, το σαββατοκύριακο που έχεις περισσότερο

χρόνο είναι μια καλή ευκαιρία για να πετάξεις ό,τι δεν χρειάζεται και απλά σου γεμίζει τον χώρο.

Παπούτσια στην πόρτα

Ο πιο απλός, παραδοσιακός τρόπος να διατηρήσεις το πάτωμά σου καθαρό είναι το να αφήνεις τα παπούτσια σου στην πόρτα και να μην περπατάς μ’ αυτά σ΄όλο το σπίτι. Μπορεί να είναι τόσο απλό, όμως, γιατί δεν το κάνεις πάντα; Μην ξεχνάς ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς το ίδιο κι απ’ τους καλεσμένους σου!

Τα υγρά πανάκια ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου

Εξοπλίσου απ’ το σούπερ μάρκετ με υγρά πανάκια προκειμένου να καθαρίζεις στη στιγμή επιφάνειες που λερώνουν. Τραπέζι, πάγκος κουζίνας, κομοδίνο! Τα υγρά πανάκια θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός σου στην καθαριότητα.

The post Καθαρό σπίτι πάντα- Πώς θα το καταφέρεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα