Κάνουν σήριαλ την προεκλογική εκστρατεία Trump- Clinton

15:28 10/3/2017 - Πηγή: iPop

Η γεμάτη ίντριγκες και επεισόδια προεκλογική εκστρατεία του Donald Trump και της Hillary Clinton μεταφέρεται στη μικρή οθόνη και θα γίνει σήριαλ το οποίο θα προβάλλεται στο HBO.

Τονίζεται, πως η ανακοίνωση για τη νέα μίνι σειρά με θέμα την προεκλογική εκστρατεία των δύο αντιπάλων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Μέχρι στιγμής βέβαια, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες,

όπως το ποιοι θα παίζουν ή πότε αυτή θα είναι έτοιμη για να προβληθεί.

Βέβαια, η ομάδα των δημιουργών της αναμένεται να είναι η ίδια με αυτή που είχε υπογράφει την παραγωγή της βραβευμένης σειράς «Game Change» η οποία είχε ως θέμα τις εκλογές του 2008.

Όπως ξέρουμε η προεκλογική εκστρατεία του 2016, η οποία κορυφώθηκε με την εκλογή του Donald Trump, αποτέλεσε μια από τις πλέον δραματικές στιγμές για τη σύγχρονη ιστορία της Αμερικής.

Το HBO επίσης τόνισε, πως η τηλεοπτική σειρά θα είναι βασισμένη σ’ ένα βιβλίο το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα και υπογράφουν διακεκριμένοι δημοσιογράφοι του πολιτικού ρεπορτάζ.

Ποιος θα υπογράφει τη σκηνοθεσία;

Το σήριαλ θα σκηνοθετείται από τον Jay Rowe ο οποίος έχει βραβευτεί με Emmy για το «Game Change» και μεταξύ των παραγωγών θα βρίσκεται και ο Tom Hanks.

The post Κάνουν σήριαλ την προεκλογική εκστρατεία Trump- Clinton appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα