Και όμως το σεξ μετά τον τσακωμό δεν είναι η καλύτερη λύση!

10:49 19/7/2017 - Πηγή: iPop

Το σεξ της επανασύνδεσης είναι τόσο συνηθισμένο που ξέρεις πως κάθε φορά που θα τσακωθείς με τον σύντροφό σου, θα κάνετε σεξ και όλα σας τα προβλήματα θα λυθούν. Κι όμως δεν είναι έτσι.

Οι άνδρες θεωρούν την σεξουαλική πράξη μια «ευγενική χειρονομία» και την καλύτερη μορφή απολογίας. Οτιδήποτε κι α έχουν κάνει θα ζητήσουν συγγνώμη προσεγγίζοντας σεξουαλικό το άλλο τους μισό.

Αυτό τουλάχιστον ήταν το εύρημα μιας μικρής μελέτης από το Πανεπιστήμιο Bucknell της Πεσυλβίας, η οποία εξέταζε τις τεχνικές των ζευγαριών για συμβιβασμό.

Η ίδια μελέτη διαπίστωσε πως οι γυναίκες προτιμούν να περνούν ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό τους. Ως εκ τούτου μια λύση μπορεί να ικανοποιήσει το μισό ενός ζευγαριού αλλά θα αφήσει το άλλο μισό να καπνίζει…

74 άνδρες και γυναίκες κλήθηκαν να ονομάσουν πέντε δράσεις ή συμπεριφορές που τα ζευγάρια θα ακολουθούσαν αν ήθελαν να τα βρουν με τον σύντροφό τους μετά από έναν τσακωμό.

Οι απαντήσεις τέθηκαν σε 21 κατηγορίες και δόθηκαν σε μια δεύτερη ομάδα ανδρών και γυναικών που έκριναν κάθε τεχνική για την αποτελεσματικότητά της.

Ο Joel Wade, επικεφαλή της μελέτης δήλωσε:

Οι γυναίκες θεωρούν όταν ένας άνδρας ζητά συγγνώμη είναι μια πολύ αποτελεσματική τακτική συμφιλίωσης καθώς θεωρείται μια αλτρουιστική πράξη.

Η συγγνώμη ενός άνδρα μπορεί να αποδείξει την ικανότητά του να παρέχει συναισθηματική υποστήριξη στη σύντροφό του.

Τα κλάματα και η άμεση έκφραση συγγνώμης βρέθηκαν επίσης ψηλά στην κατάταξη ενώ θεωρείται η πιο συνηθισμένη μέθοδος μιας γυναίκας.

Οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σεξ για να τα «ξαναβρούν» με τον σύζυγό τους αλλά δεν το προτιμούν…

Πάντως εμείς έχουμε ακούσει πως μετά από έναν τσακωμό κάνεις το καλύτερο σεξ…

Photo: FRANCKREPORTER / ISTOCK

The post Και όμως το σεξ μετά τον τσακωμό δεν είναι η καλύτερη λύση! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα