Και ο Schäuble θέλει «ναι» από ΝΔ στα μελλοντικά μέτρα

19:40 21/3/2017 - Πηγή: iPop

«Δεν πρόκειται για κάτι καινούριο» σχολίασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, W. Schäuble, λέγοντας πως φυσικά τα μελλοντικά μέτρα τα οποία θα ληφθούν στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνουν αποδεκτά απ’ την αντιπολίτευση.

Η δήλωση του W. Schäuble έρχεται στον απόηχο της δήλωσης- βόμβας του M. Sapin ότι το ΔΝΤ ζητά «ναι» και απ’ τη Νέα Δημοκρατία για τα μέτρα

μετά το 2019, κάτι το οποίο, ωστόσο, έσπευσε να διαψεύσει λίγη ώρα αργότερα το Ταμείο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, όμως, έθεσε ξανά ζήτημα αποδοχής των μέτρων απ’ τη ΝΔ λέγοντας πως τα μελλοντικά μέτρα θα πρέπει να γίνουν αποδεκτά απ’ την Αντιπολίτευση.

Σ’ όλες τις περιπτώσεις προγραμμάτων βοήθειας προς κράτη, οι θεσμοί πάντα διαμηνύουν ότι αποφάσεις για μέτρα που αφορούν το μέλλον, θα πρέπει να γίνονται αποδεκτές και από την αντιπολίτευση, εφόσον υπάρχουν εκλογές στο άμεσο μέλλον. Δεν πρόκειται για κάτι καινούριο

Σ’ αυτό το πλαίσιο, σύγχυση επικρατεί σχετικά με το ποια είναι η απαίτηση των δανειστών αναφορικά με την ψήφιση των μέτρων και σίγουρα αναμένονται κι άλλες επίσημες τοποθετήσεις επί του θέματος.

Διαβάστε ακόμα:

O Schäuble «πετάει το μπαλάκι» για κλείσιμο της αξιολόγησης στην Αθήνα

The post Και ο Schäuble θέλει «ναι» από ΝΔ στα μελλοντικά μέτρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα