Κάμπινγκ gadgets που θα σου κάνουν εύκολη τη ζωή

17:01 16/4/2014 - Πηγή: iPop

Όλη η παρέα σου λατρεύει το κάμπινγκ. Σε κάθε ευκαιρία παίρνουν τις σκηνές τους και εξαφανίζονται σε παραλίες και βουνά. Εσύ πάλι, δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, καθώς δεν θέλεις να απαρνηθείς τις ανέσεις σου! Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Δεν θέλεις όμως τώρα που θα φύγουν για Πάσχα οι φίλοι σου, να μείνεις μόνος στην πόλη! Υπάρχουν διάφορα κάμπινγκ gadgets που θα σου αλλάξουν άποψη!

Δεν θα σου πούμε τα απολύτως κλασικά (βλέπε σκηνή,

στρώμα ύπνου, μαξιλάρι, φακό που τα ξέρει και ο πιο ανίδεος!) Εδώ θα δεις gadgets. Πράγματα που θα σου αλλάξουν άποψη για τις ανέσεις του κάμπινγκ! Πράγματα που ίσως σε πείσουν να πας για κάμπινγκ!

USB φορτιστής- φούρνος

Μπορείς να το πάρεις, να το στήσεις και να αρχίσεις να υποκλίνεσαι! Οκ, φίλοι που ξέρετε από κάμπινγκ μην πέσετε να μας φάτε! Πάντως στα μάτια ενός άσχετου, η συγκεκριμένη συσκευή στην οποία μαγειρεύεις και ταυτόχρονα μπορείς να φορτίσεις και το κινητό σου είναι ονειρική! Πως λειτουργεί; Ανάβεις μία μικρή φωτιά στο εσωτερικό του και πάνω του μαγειρεύεις! Με τη θερμότητα δημιουργεί ενέργεια και δίνει ρεύμα για να φορτίσεις και το κινητό σου! Το παίρνεις από εδώ, αν και είναι λίγο ακριβό!

Ντουζιέρα

Ίσως ο βασικότερος λόγος για να αντισταθεί κάποιος στο κάμπινγκ είναι η έλλειψη μπανιέρας-ντουζιέρας. Δεν μπορείς και δεν θέλεις να είσαι όλη μέρα με τ’ αλάτια ή ιδρωμένος και να μην μπορείς να κάνεις ένα μπάνιο! Δεν είναι ανάγκη όμως να απαρνηθείς το κάμπινγκ! Μπορείς να πάρεις αυτή τη ντουζιέρα που χωράει πάνω από 9 λίτρα νερού! Το γεμίζεις, το αφήνεις στον ήλιο να ζεσταθεί και απλά το κρεμάς κάπου ψηλά και απολαμβάνεις το ντους σου! Το βρίσκεις εδώ.

Sleeping bag φόρμα

Καλά τα απλά συνηθισμένα Sleeping bags αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που ουσιαστικά είναι μία ολόσωμη φόρμα! Το φοράς και μπορείς να κινηθείς κανονικά ενώ είσαι ζεστός! Το βρίσκεις εδώ!

Ηλιακός συλλέκτης-φορτιστής

Τα παίρνεις, το βάζεις πάνω στο backpack σου και το ξεχνάς, αυτό γεμίζει ενέργεια από τον ήλιο και εσύ μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου, το tablet σου κτλ Ότι και να λένε για πόσο θα αντέξεις μακριά από την τεχνολογία το ίντερνετ και το ipop; Το παίρνεις από εδώ

Νεροχύτης

Μην γελάς φίλε αναγνώστη που κάνεις χρόνια κάμπινγκ. Μπες για ένα λεπτό στη θέση της ψυχαναγκαστικής φίλης σου, η οποία θα σου μαγειρεύει εκεί έξω στη φύση, θα της κολλήσει το φαγάκι στη κατσαρόλα και δεν θα μπορεί να μουλιάσει την κατσαρόλα. Φίλη μου μην τους ακούς που γελάνε! Είναι πολύ ελαφρύ, χωράει έως και 20 λίτρα καυτού νερού και το παίρνεις από εδώ.

The post Κάμπινγκ gadgets που θα σου κάνουν εύκολη τη ζωή appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα