Ήταν αυτό ένα απ’ τα πιο ευχάριστα του 2019;

12:02 31/12/2019 - Πηγή: iPop

Το 2019 φτάνει στο τέλος του και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά. Όμως, μια στιγμή… δεν αποχαιρετάμε τον έναν χρόνο χωρίς να κοιτάξουμε λίγο πίσω μας, να δούμε τι χρονιά ήταν.

Τι μάθαμε, τι πάθαμε, πού ζοριστήκαμε, τι ευχαριστηθήκαμε, τι πετάμε, τι κρατάμε. Ναι, μπορείς να το πεις κι απολογισμό αν θέλεις. Αλλά καλό θα ήταν να το κάνεις πριν υποδεχτείς τη νέα χρονιά.

Τι λένε, λοιπόν,

οι έρευνες ότι ήταν ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα του 2019; Το σεξ! Μια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 σεξουαλικά ενεργούς ανθρώπους στην Αμερική και αφορούσε τις σεξουαλικές τους εμπειρίες κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα,

Το 44% απάντησε πως έκανε το καλύτερο σεξ της ζωής του! Ενώ το 47% είπε πως η σεξουαλική του ζωή ήταν καλύτερη το 2019 συγκριτικά με το 2018! Ερωτικός χρόνος… θα σχολιάσουμε εμείς.

Αναφορικά με τις νέες σεξουαλικές εμπειρίες, ένας στους έξι δοκίμασε τηλεφωνικό σεξ για πρώτη φορά και το 29% πειραματίστηκε για πρώτη φορά με sex toys. Συνολικά, το 38% ήταν λιγάκι πιο… περιπετειώδες συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά. Το 20% έκανε σεξ στο αμάξι για πρώτη φορά και ένας στους έξι δοκίμασε το role playing.

Συνολικά, το εντυπωσιακό ποσοστό του 79% ανέφερε πως ήταν χαρούμενο με την ερωτική του ζωή.

Κι αυτά τα νέα είναι ευχάριστα γιατί το σεξ κάνει καλό τόσο στη φυσική όσο και στην ψυχική μας υγεία. Το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά ακόμη και όταν δοκιμάζει νέα πράγματα, επικοινωνεί πιο καθαρά τα θέλω του, μαθαίνει πώς να ευχαριστεί τον σύντροφό του και δημιουργεί μια οικειότητα κι ένα πιο ισχυρό δέσιμο.

Παράλληλα, η έρευνα έδειξε πως το 57% των ερωτηθέντων απάντησε πως έχει βελτιώσει τις δεξιότητές του στο κρεβάτι ενώ οι περισσότεροι δεν είχαν να μετανιώσουν για τίποτα.

Οι υγιεινοί στόχοι που χρειάζεσαι για τη νέα χρονιά!

unsplash/Jez Timms

Υπήρχαν βέβαια κι εκείνοι που μετάνιωσαν επειδή: ήθελαν περισσότερο σεξ (42%), έκαναν συχνά βαρετό σεξ (27%), ήθελαν περισσότερη ποικιλία (215), έκαναν κακό σεξ (13%), έκαναν σεξ με κάποιον που δεν θα έπρεπε να κάνουν (12%).

Τώρα εμείς τι να ευχηθούμε;;; Ας είναι και το 2020 ερωτικό και σίγουρα αγαπησιάρικο!

Διαβάστε επίσης:

Ήρθε η ώρα να κάνεις τον δικό σου απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει!

Photo: unsplash/Erwan Hesry

Το άρθρο Ήταν αυτό ένα απ’ τα πιο ευχάριστα του 2019; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα