Ισπανία: Πλοίο με 140 επιβάτες πέφτει επάνω σε τοίχο λιμανιού(Vid)

14:16 22/4/2017 - Πηγή: iPop

Στιγμές πανικού κατέγραψε κάμερα στο λιμάνι του Λα Λούζ στις Κανάριες Νήσους, όταν ένα ανεξέλεγκτο πλοίο με 140 επιβάτες, προσέκρουσε επάνω στον τοίχο του λιμανιού που χωρίζει το δρόμο με τη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίσουν τοπικά ΜΜΕ, σημειώθηκε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση του πλοίου, λίγη ώρα αφότου είχε ξεκινήσει από το λιμάνι, με αποτέλεσμα ο καπετάνιος και το πλήρωμα να προσπαθήσουν αν επιστρέψουν στο λιμάνι με ασφάλεια.

Όπως θα δείτε και εσείς όμως στο βίντεο, κατά τη διάρκεια της

επιστροφής ένα γενικευμένο μπλακ άουτ έθεσε ακυβέρνητο το κρουαζιερόπλοιο με αποτέλεσμα τα ισχυρά ρεύματα να το οδηγήσουν επάνω στον τοίχο του λιμανιού.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν πέρναγε κάποιο αυτοκίνητο από το σημείο που εμβόλισε το πλοίο και από το οποίο έπεσαν τόνοι τσιμέντου στην άσφαλτο από τη βίαιη σύγκρουση.

Από τους 140 επιβαίνοντες, μόνο οι 13 τραυματίστηκαν ελαφριά, ωστόσο όπως καταλαβαίνετε αλλά όπως θα διαπιστώσετε και εσείς στο βίντεο εκτιλύχθηκαν σκηνές πανικού με το πλήρωμα να προσπαθεί να ηρεμήσει τους τρομοκρατημένους επιβάτες.

Το πλοίο παρέμεινε για επισκευές όλο το βράδυ στο Λας Πάλμας, ενώ συνεργεία του δήμου ακόμα και σήμερα προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις εκτεταμένες ζημιές στο τοίχωμα του λιμανιού.

The post Ισπανία: Πλοίο με 140 επιβάτες πέφτει επάνω σε τοίχο λιμανιού(Vid) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα