Ήρθε η ώρα να εξοπλιστείς με στυλ! Τα κομμάτια που χρειάζεσαι στη ντουλάπα σου την Άνοιξη

13:43 24/2/2021 - Πηγή: iPop

Η Άνοιξη δεν αργεί κι εσύ πρέπει να κάνεις μία αναδιάταξη στην ντουλάπα σου για να σε βρει η επόμενη εποχή του χρόνου εξοπλισμένη. Ποια τα κομμάτια για την Άνοιξη που πρέπει να βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα σου;

Λίγο πριν έρθει η Άνοιξη η γκαρνταρόμπα σου χρειάζεται αλλαγή, όχι καμιά φοβερή, μην φανταστείς, όμως αν δεν τα έχεις ήδη πρέπει να προσθέσεις κάποια κομμάτια που θα σου χρησιμεύσουν ιδιαίτερα, θα αναδείξουν το στυλ σου και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Ποια είναι αυτά;

Τι αλλαγές πρέπει να κάνεις στη ντουλάπα σου ενόψει της Άνοιξης; Μην ξεχνάς, εκπτώσεις έχουμε ακόμα, εξοπλίσου!

Τα κομμάτια για την Άνοιξη που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου

Midi φούστα

Ένα υπέροχο κομμάτι που θα αναδείξει το στυλ και την ανοιξιάτική σου διάθεση. Μπορείς να τη φορέσεις με πολλούς τρόπους, από το πρωί έως το βράδυ, προτιμώντας είτε ένα πιο street look είτε ένα πιο καλό και επίσημο ντύσιμο. Αν είναι και σε γραμμή Α, ακόμα καλύτερα.

Pexels

Ανοιξιάτικο φόρεμα

Άνοιξη χωρίς floral, σχέδια και λουλούδια γίνεται; Φέρε την Άνοιξη στην εμφάνισή σου και ξέφυγε λίγο από τη μονοχρωμία του Χειμώνα. Προτίμησε κάτι φωτεινό, floral, που θα μπορείς να φοράς όλη την Άνοιξη, στην αρχή με ένα ταιριαστό μπουφάν και στα τέλη της χωρίς αυτό.

Φτιάχνουμε τη ντουλάπα για την Άνοιξη: Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Sneakers

Αν δεν έχεις ακόμα ένα ζευγάρι sneakers ή έστω λευκά αθλητικά, τότε ήρθε η ώρα να το αγοράσεις. Είναι τα πιο άνετα παπούτσια που μπορεί τον Χειμώνα να μην μπορούσες να το φορέσεις, όμως τώρα ήρθε η ώρα τους. Φόρα τα είτε με παντελόνι, είτε με φούστα, είτε με φόρεμα και άλλαξε το στυλ σου με βάση αυτά τα παπούτσια. Θα σε βολέψουν πραγματικά.

Pexels

Καπαρντίνα

Επίλεξε μία κλασσική καπαρντίνα και βάλτη στη ζωή σου την Άνοιξη, αφού είναι ένα από τα must γυναικεία κομμάτια αυτής της περιόδου. Φοριέται όλες τις ώρες και φυσικά αν επιλέξεις ένα ουδέτερο χρώμα ταιριάζει με όλα.

Σκέτα μονόχρωμα t-shirt

Τα t-shirt έχουν την τιμητική τους την συγκεκριμένη περίοδο. Είναι ευκολοφόρετα και φυσικά άνετα. Συνδυάζονται με όλα και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες.

Pexels

Τζιν παντελόνι

Σίγουρα έχεις τουλάχιστον ένα τζιν παντελόνι, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με μπλουζάκια, φούτερ σε όλα τα χρώματα και τα μεγέθη. Είτε είναι ένα oversized πλεκτό είτε είναι μια βελουτέ μπλούζα. Τα τζιν παντελόνια είναι πάντα στη μόδα, ειδικά τα ψηλόμεσα, και γι’ αυτό φρόντισε να επενδύσεις σε ένα basic παντελόνι που θα έχεις για χρόνια στη ντουλάπα σου.

Δες όλα τα denim κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν απ’ τη ντουλάπα σου την Άνοιξη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ήρθε η ώρα να εξοπλιστείς με στυλ! Τα κομμάτια που χρειάζεσαι στη ντουλάπα σου την Άνοιξη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα