Η συντάκτρια του γράμματος της Κατερίνας σκέφτεται να κινηθεί νομικά!

13:24 7/5/2020 - Πηγή: iPop

Χαμό έχει προκαλέσει το γράμμα της Κατερίνας απ’ το MasterChef, το οποίο άφησε στους συμπαίκτες της κατά την αποχώρησή της, θέλοντας να τους δώσει ένα μάθημα περί μπέσας!

Όπως αποκαλύφθηκε, το γράμμα δεν το έγραψε στα αλήθεια η Κατερίνα, αλλά το πήρε απ’ την ιστοσελίδα Love Letters και το έχει γράψει η Σοφία Παπαηλιάδου.

Η συντάκτρια του γράμματος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου κι αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά,

διότι η Κατερίνα οικειοποιήθηκε το κείμενό της.

Η Σοφία Παπαηλιάδου, μιλώντας για το γράμμα της Κατερίνας, είπε πως ενημερώθηκε από μια αναγνώστρια σχετικά μ’ αυτό κι αυτό που την ενόχλησε είναι ότι έχει πάρει αυτολεξεί όσα έχει γράψει εκείνη απ’ το 2018, χωρίς να αναφέρει πουθενά ότι δεν το έχει γράψει η ίδια το κείμενο.

Και εγώ ενημερώθηκα με έκπληξη από μία αναγνώστρια για το γράμμα της Κατερίνας Λένη. Το γράμμα είναι αυτολεξεί ένα κείμενο δικό μου από τις 20 Μαρτίου του 2018, στο οποίο δε γίνεται φυσικά καμία αναφορά πως δεν είναι δικό της. Το μοναδικό από ό,τι διάβασε που είναι δικό της, είναι το υστερόγραφο. Όταν το είδα μου δημιούργησε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Έχει πάρει αυτολεξεί ένα κείμενο από το 2018 και το έχει μεταφέρει πως είναι ένα δικό της γράμμα που μάλιστα μιλάει για τη μπέσα των ανθρώπων

Όπως εξήγησε, είναι η απόλυτη ειρωνεία να πάρεις ένα κείμενο που μάλιστα μιλάει για τη μπέσα των ανθρώπων και να το παρουσιάσεις ως δικό σου. Και μάλιστα για να κάνεις και ένα μάθημα σε κάποιους ανθρώπους.

Συνεχίζοντας να μιλάει για το γράμμα της Κατερίνας, είπε πως «το μεταφέρει ως κάτι δικό της, εμπνευσμένο από την εμπειρία της μέσα στο σπίτι του MasterChef. Και ότι η απόρροια της παραμονής της μέσα σε αυτό το σπίτι ήταν αυτό το γράμμα, είναι το λιγότερο απογοητευτικό».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Σαρωτική η Κατερίνα απ’ το MasterChef στη Φωλιά των ΚουΚου! (Video)

Το άρθρο Η συντάκτρια του γράμματος της Κατερίνας σκέφτεται να κινηθεί νομικά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα