Η σπάνια εξομολόγηση της Charlize Theron για το πώς η μαμά της σκότωσε τον μπαμπά της

21:24 26/7/2017 - Πηγή: iPop

Η Charlize Theron είναι μια γυναίκα που πέρασε μια πολύ δύσκολη και τραυματική εμπειρία, για την οποία, όπως είναι λογικό, αποφεύγει να μιλάει. Ο λόγος για το περιστατικό κατά το οποίο η μαμά της σκότωσε τον μπαμπά της.

Μιλώντας στους New York Times, η Charlize Theron λέει πως επέζησε απ’ αυτό κι είναι περήφανη. «Έχω δουλέψει σκληρά για αυτό. Δεν το φοβάμαι. Δεν με τρομάζει το σκοτάδι, γιατί εξηγεί καλύτερα την ανθρώπινη φύση».

Όλα συνέβησαν όταν η ίδια ήταν 15 ετών και ζούσε στη Νότια Αφρική. Ο πατέρας της, ο οποίος ήταν αλκοολικός, ένα βράδυ γύρισε μεθυσμένος με τον αδερφό του στο σπίτι κι απείλησε τη μητέρα της και την ίδια, κρατώντας όπλο. Τότε ξεκίνησε να πυροβολεί και η μητέρα της πήρε το δικό της όπλο και σκότωσε τον σύζυγο της, ενώ τραυμάτισε και τον αδερφό του. Όμως, η Αστυνομία έκρινε πως η μητέρα της Theron ήταν σε νόμιμη άμυνα.

Η ηθοποιός λέει για το γεγονός: «Όλη η παιδική ηλικία μου ήταν έτσι. Ένα τραύμα. Ακόμα θυμάμαι τι μου είπε η μητέρα μου μετά το συμβάν: Ότι αυτή είναι η στιγμή που είτε θα βούλιαζαν, είτε θα κολυμπούσαν».

Η ίδια αποκαλύπτει πως όταν ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την υποκριτική επέλεγε ρόλους στους οποίους υποδυόταν περίπλοκες γυναίκες.

Θα ήσουν ηλίθιος αν δεν τα συνδύαζες. Μου αρέσουν οι γυναίκες που μπορούν να παλέψουν, να βγουν από καταστάσεις. Που δεν είναι θύματα αλλά ούτε και σούπερ ήρωες

The post Η σπάνια εξομολόγηση της Charlize Theron για το πώς η μαμά της σκότωσε τον μπαμπά της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα