Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Bridget Jones στη μεγάλη οθόνη (video)

22:27 25/3/2016 - Πηγή: iPop

Ναι, ναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, που όλοι αγαπήσαμε, η πάντα προσγειωμένη και κάπως άτυχη (ή μήπως όχι;) στην ερωτική της ζωή, η μία και μοναδική Bridget Jones, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι ταινίες «Bridget Jones’ Diary» και «Bridget Jones: The Edge of Reason» και έπειτα από περίπου δώδεκα χρόνια απουσίας από το κινηματογραφικό πανί, η γλυκιά και ελαφρώς ατσούμπαλη Bridget Jones κάνει δυναμικό come back με την ταινία «Bridget Jone’s Baby»!

Όπως ο τίτλος του νέου sequel

μας προϊδεάζει, σύντομα πρόκειται να παρακολουθήσουμε την Bridget Jones (Renée Zellweger) να μπαίνει σε νέες ερωτικές και όχι μόνο περιπέτειες… Αυτή τη φορά η συμπαθέστατη πάντα αντι-ηρωίδα, βρίσκεται χωρισμένη από τον Mark Darcy (Colin Firth), λίγα χρόνια μετά από το γάμο τους. Η Bridet, όπως φαίνεται από το ολοκαίνουριο τρέιλερ της ταινίας, απολαμβάνει για ακόμα μια φορά την εργένικη ζωή, μέχρι που στη ζωή της μπαίνει ένας νέος άντρας…

Κλασσικά, επειδή μόνο η Bridget ξέρει να τα ζει αυτά, τα πράγματα περιπλέκονται με μια εγκυμοσύνη να προκύπτει κάπου στην πορεία και την ταυτότητα του πατέρα, να αποτελεί μυστήριο…

Η νέα ταινία με τα κατορθώματα της χαριτωμένης Bridget Jones, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2016, με τους πρωταγωνιστές της ταινίας να δηλώνουν πως ακόμα και τώρα δεν γνωρίζουν την τύχη που επιφυλάσσει το σενάριο στην ηρωίδα!

Μέχρι τότε, μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το τι περιμένουμε να δούμε επί της οθόνης στο παρακάτω κινηματογραφικό τρέιλερ:

The post Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Bridget Jones στη μεγάλη οθόνη (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα