Η οικογένειά του έγινε viral και εκείνος λέει πως προσπαθούσε να συγκρατήσει τα γέλια του!

21:27 14/3/2017 - Πηγή: iPop

Η οικογένεια του έγινε viral εντελώς απρόσμενα, χωρίς να το έχει στήσει ή προγραμματίσει κανείς κι εκείνος δηλώνει πως προσπαθούσε να συγκρατήσει τα γέλια του!

Ο λόγος για τον καθηγητή Πολιτικών Επιστημών, Robert Kelly, ο οποίος πριν από λίγες έγινε viral μαζί με την οικογένειά του, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο BBC, τα δυο του παιδιά «εισέβαλαν» στο δωμάτιο, χαρίζοντας μια απ’ τις πιο κωμικές στιγμές στην ιστορία της τηλεόρασης!

Μιλώντας στην The Wall Street Journal, o Robert Kelly επισήμανε πως το περιστατικό έγινε γιατί

ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα στο γραφείο του, όπως συνηθίζει να κάνει.

Είναι μια κωμωδία λαθών. Με το που άνοιξε την πόρτα, είδα την εικόνα της στην οθόνη μου. Η μικρή ήταν σε μεγάλα κέφια, αφού νωρίτερα είχε απολαύσει το πάρτι γενεθλίων της στο νηπιαγωγείο

Ο ίδιος λέει πως όταν προσπάθησε ν’ απομακρύνει την κόρη του απ’ το πλάνο, πίστεψε ότι το BBC θα άλλαζε εικόνα ή θα περιόριζε το πλάνο.

Όταν μπήκε στο δωμάτιο και ο 8 μηνών γιος του με τη στράτα, «τότε κατάλαβα ότι όλα τελείωσαν!», συνεχίζει ο Kelly.

O καθηγητής έστειλε γράμμα στο BBC ζητώντας συγγνώμη για το περιστατικό, το οποίο, όμως, έγινε κατευθείαν viral!

Είδα το βίντεο όπως όλος ο κόσμος. Η σύζυγός μου έκανε καταπληκτική δουλειά και διαχειρίστηκε αυτή την απρόβλεπτη κατάσταση όσο καλύτερα μπορούσε… Ήταν αστείο. Αν δείτε προσπαθούσα να συγκρατηθώ για να μην γελάσω. Είναι μικρά παιδιά, έτσι είναι τα πράγματα. Έκανα αυτό το μικρό λάθος που έκανε την οικογένειά μου σταρ του YouTube. Είναι αρκετά αστείο

Δείτε ξανά το viral video:

The post Η οικογένειά του έγινε viral και εκείνος λέει πως προσπαθούσε να συγκρατήσει τα γέλια του! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα