Η Νέα Δημοκρατία ζητά εξηγήσεις από τον Πρωθυπουργό για τα λεγόμενα Βαρουφάκη

10:35 20/1/2016 - Πηγή: iPop

Την έντονη αντίδραση της Αντιπολίτευσης προκάλεσαν όλα όσα είπε, το βράδυ της Τρίτης, σε συνέντευξη του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης. Η Νέα Δημοκρατία ζητά εξηγήσεις από τον Πρωθυπουργό και τον καλεί να πάρει άμεσα θέση.

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος;

Όπως η κοινή γνώμη, παρακολουθήσαμε με προσοχή, τη χθεσινή συνέντευξη του κ. Βαρουφάκη. Του πρώην υπουργού Οικονομικών και στενού συνεργάτη

του κ. Τσίπρα. Αναμένουμε, με μεγάλο ενδιαφέρον, την απάντηση του κ. Πρωθυπουργού

Τι είπε ο κ. Βαρουφάκης;

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μίλησε για το Plan X, το Grexit, τις συνεδριάσεις του Eurogroup που ηχογραφούσε και τις ενορχηστρωμένες “τρομοκρατικές” επιθέσεις που δεχόταν η ελληνική αποστολή, αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο έγινε η εμπλοκή του στα πολιτικά, το δημοψήφισμα, την απόφαση της παραίτησης του και την σχέση που έχει πλέον με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στην εκπομπή Ιστορίες του ΣΚΑΪ, ο πρώην ΥΠΟΙΚ έκανε αποκαλύψεις, που μέχρι στιγμής δεν είχαν γίνει γνωστές σχετικά με ζητήματα που αφορούσαν την περίοδο που ήταν μέλος της Κυβέρνησης.

«Υπήρχε Plan X το οποίο δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ», «Έχω ηχογραφήσει όλα τα Eurogroup, πλην του πρώτου»,«Υπήρχε συμφωνία με το Πεκίνο η οποία ανετράπη με ένα τηλεφώνημα από το Βερολίνο στο Πεκίνο», «Είχα την πολιτική ευθύνη χωρίς να έχω τον έλεγχο» και «Νιώθω τεράστια ευθύνη, βεβαίως απέτυχα» είναι μερικές από τις ατάκες του Γιάνη Βαρουφάκη από αυτή τη συνέντευξη που θα συζητηθούν για αρκετό καιρό.

The post Η Νέα Δημοκρατία ζητά εξηγήσεις από τον Πρωθυπουργό για τα λεγόμενα Βαρουφάκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα