Η Μυρτώ Κοντοβά στο Fast and Curious

13:18 22/2/2016 - Πηγή: iPop

Όχι όχι μην κάνετε εικόνες με γρήγορα αυτοκίνητα. Η στήλη μας δεν έχει καμία σχέση με τις κόντρες του Paul Walker. Το fast όμως το κρατάμε και προσθέτουμε και το curious γιατί είμαστε περίεργοι.. Περίεργοι να μάθουμε τα πιο ασυνήθιστα πράγματα για ανθρώπους από ολόκληρο το χώρο του καλλιτεχνικού φάσματος αλλά και της πολιτικής. 10 γρήγορες ερωτήσεις που απαιτούν το ίδιο γρήγορες απαντήσεις. Ίδιες ερωτήσεις, διαφορετικές απαντήσεις. Challenge accepted και ξεκινάμε!

Η Μυρτώ Κοντοβά

παίρνει την σκυτάλη από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και δέχεται να απαντήσει στις 10 fast και πολύ curious ερωτήσεις του iPop.

Ακούγοντας τη λέξη «αύριο», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;Η απώλεια εκείνων που αγαπώ. Ο οδοστρωτήρας του χρόνου. Οι κηδείες που θα πάω.Τι σε εξιτάρει;Το να έχω να περιμένω κάτι. Τα σχέδια για ένα ταξίδι. Η προοπτική μιας καινούργιας δουλειάς, η φαντασία, η καλλιτεχνική πράξη – όχι απαραίτητα η δική μου.Και τι σε ξενερώνει;Τα μυαλά που δεν πετάνε. Ο μικροαστισμός.Σου δίνω ένα μαγικό ραβδί. Τι το κάνεις;Κάνω πραγματικότητα τη μαγική διάσταση του κόσμου, όπως την φανταζόμουν μικρή. Κανείς δεν υποφέρει, τα αντικείμενα έχουν δική τους μυστική ζωή, τα ζώα μιλάνε και εγώ ξέρω τη γλώσσα τους. Και φυσικά, πετάω τις νύχτες κρυφά.Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, τι θα έκανες διαφορετικά;Θα εστίαζα νωρίτερα σε αυτό που είμαι. Νωρίτερα στις αγωνίες και τους φόβους μου. Θα ήμουν πιο ειλικρινής, πιο υποστηρικτική με τον εαυτό μου.Με ποιο ήρωα καρτούν σου έχουν πει ότι μοιάζεις;Με τον Πήτερ Παν.Ποιο τραγούδι σιγοτραγουδάς τον τελευταίο καιρό;«Τρέλα ζω». Ένα από τα τραγούδια που έγραψα (πιο σωστά, απέδωσα/διασκεύασα στα ελληνικά) για την παράστασή μας, το μιούζικαλ «ΒΙΚΤΟΡ ΒΙΚΤΟΡΙΑ», που ανεβαίνει στο ΠΑΝΘΕΟΝ αυτές τις μέρες. «Crazy World» ο αυθεντικός τίτλος.«Τρέλα ζω, σ’ ένα κόσμο με αντιφάσεις
Σαν παιδί έχω ξεχυθεί
Ζαλισμένη ψυχή
Δίχως ασπίδα
Στην καταιγίδα πήγα
Με μια παράφορη, ζεστή καρδιά…»

Το Crazy World:

Μεγαλύτερος κριτής: ο εαυτός σου ή οι άλλοι;Ο εαυτός μου. Ο απόλυτος μπάτσος.Θα μπορούσες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου χωρίς σταγόνα αλκοόλ;Ναι αλλά δε θα είχε καθόλου πλάκα.Τι θα ήθελες περισσότερο αυτή τη στιγμή;Να είχε βγει αληθινό το όνειρο μιας σοβαρής Αριστεράς.Σημείωση!

Η Μυρτώ Κοντοβά έχει κάνει την απόδοση του κειμένου και των στίχων των τραγουδιών για την παράσταση Victor/Victoria, η οποία βρίσκεται κάθε εβδομάδα από Τετάρτη μέχρι Κυριακή στο Pantheon Theater. Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Στάνκογλου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Κοψιδάς, Δημήτρης Φραγκιόγλου, Γιώργος Σουξές, Ιάσονας Μανδηλάς, Άρης Πλασκασοβίτης, Παναγιώτης Μαλικούρτης, Πέτρος Ιωάννου.

Επιπλέον υπογράφει το σενάριο για τη νέα ταινία της Lacta «Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο» με τον Ορφέα Αυγουστίδη, την Ευγενία Δημητροπούλου και τον Τάσο Νούσια.

Τέλος, από το 2004 διατηρεί την στήλη «Μίλα μου βρώμικα» στην Athens Voice.

The post Η Μυρτώ Κοντοβά στο Fast and Curious appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα