Η μαγεία του να ζεις τον έρωτα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου!

20:40 8/6/2022 - Πηγή: iPop

Έχεις νιώσει ποτέ το συναίσθημα του έρωτα χωρίς όμως να έχει να κάνει με το καθαρά ερωτικό συναίσθημα; Σε όλους μας νομίζω υπάρχουν οι φάσεις αυτές που είμαστε ερωτευμένοι με τα πάντα γύρω μας, χωρίς να συντρέχει κάποιος σημαντικός λόγος γι’αυτό. Ερωτευμένοι με τη ζωή, με τους φίλους μας, με τους συναδέλφους, με τα παιδιά μας, με τους ανθρώπους της ζωής μας, με όλους εκείνους που περνάμε χρόνο μαζί.

Το συναίσθημα του έρωτα γενικά

Φτερούγισμα στο στήθος, γουργούρισμα στο στομάχι και μια χαρά ανεξήγητη και ανείπωτη. Συμπτώματα που έχουν οι απανταχού και αιώνιοι ερωτευμένοι. Μεγάλος εθισμός ο έρωτας. Κοιμάσαι και ξυπνάς με τη σκέψη του άλλου, δεν τον ξεχνάς σχεδόν καθόλου μες τη μέρα και από τη στιγμή που έρχεται στη ζωή σου αυτός ο νέος άνθρωπος ξαφνικά όλα μοιάζουν να έχουν ένα νέο νόημα.

Δε θα μιλήσω σήμερα, όμως, για τον έρωτα ανάμεσα σε ανθρώπους που βιώνουν μεταξύ τους σχέση ή ερωτικό στην κυριολεξία συναίσθημα, αλλά για εκείνους που τους ανθρώπους της ζωής μας που μας παίρνουν το μυαλό και μας δημιουργούν αυτό το αίσθημα του γλυκού εθισμού.

PexelsΈρωτας, ο μάγος

Δεν το παθαίνεις αυτό το ξεμυάλισμα συχνά στη ζωή σου, μάλιστα μπορεί να περάσει μια μακρά περίοδος αδιάφορων καταστάσεων και βιωμάτων στη ζωή που όλα μοιάζουν κάπως φλατ. Και μια μέρα, συνήθως έχει προηγηθεί ένα ξαφνικό άνοιγμα στο comfort zone μας και εκεί που έχουμε βουτήξει σε κάτι που ίσως κρατούσαμε κάποιες επιφυλάξεις πριν το κάνουμε, ξαφνικά ανοίγεται ένας νέος κόσμος μπροστά μας.

Χαρισματικοί και φωτεινοί άνθρωποι έρχονται στο μονοπάτι της ζωής μας και μας ξεμυαλίζουν. Καρμικές σχέσεις από το πουθενά και μια ανάγκη για να διαθέσεις χρόνο και ενέργεια σε αυτούς τους ανθρώπους που μέχρι χθες δεν ήξερες ότι υπάρχουν.

Δεν έχει να κάνει ούτε με το φλερτ, ούτε με το σεξ, δεν έχει τίποτα από αυτό που λέμε ερωτικό ενδιαφέρον. Έχει να κάνει με την ενθουσιώδη διάθεση που έχεις από το πρωί που ξυπνάς μέχρι την ώρα που πας για ύπνο.

Η τέχνη του φλερτ: Ένας οδηγός με όλα όσα θέλεις να ξέρεις και εκείνα που δεν φαντάζεσαι ότι παίζουν ρόλο

Δώσε χώρο σε νέους ανθρώπους

Πας σε μια νέα δουλειά, σε ένα νέο χόμπι, σε ένα χώρο που γνωρίζεις νέους ανθρώπους και εκεί γνωρίζεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους και η ζωή σου αλλάζει πραγματικά. Συχνά όμως εκεί που βρίσκεις αυτά τα διαμαντάκια, εκεί δε θες να πας γιατί φοβάσαι για το τι θα συναντήσεις. Σκέφτεσαι ότι θα ήταν καλύτερα να πας με μια παρέα για να μην είσαι μόνος και να μην χρειαστεί να σπάσεις τον πάγο μεταξύ αγνώστων.

Αυτός είναι ένας πραγματικός εφιάλτης για έναν εσωστρεφή άνθρωπο. Να πάει σε ένα χώρο που δεν γνωρίζει κανέναν και να αναγκαστεί να πιάσει την κουβέντα εκείνος πρώτος γιατί αλλιώς κινδυνεύει να μείνει μόνος του. Τους εξωστρεφείς μη τους φοβάσαι, θα τη βρουν την άκρη τους. Οι εσωστρεφείς προτιμούν να μην πάνε σε μια νέα εμπειρία από το φόβο να μην βγουν έξω από τα νερά τους.

Και όμως χάνονας την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους χάνεις την μοναδική ευκαιρία να ερωτευτείς τους ανθρώπους που υπάρχουν εκεί έξω. Θα το δεις και εσύ, όταν βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι, είναι κατάλληλες οι προϋποθέσεις και θα είσαι ανοιχτή για τέτοια διάθεση, θα καταφέρεις να ζήσεις αυτή τη ζεστασιά και το ξεμυάλισμα του έρωτα με πολλούς ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, την ίδια τρέλα, την ίδια χημεία.

Η υπέροχη αίσθηση του να πηγάζει η χαρά από μέσα σου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η μαγεία του να ζεις τον έρωτα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η μαγεία του να ζεις τον έρωτα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου!,