Η Κατερίνα Λέχου μίλησε για τη βία που δέχθηκε απ’ τον Γιώργο Κιμούλη: “Τον φοβόμουν καθημερινά”

13:31 1/2/2021 - Πηγή: iPop

Ανοιχτά στη Φαίη Σκορδά μίλησε για πρώτη φορά η Κατερίνα Λέχου για τον Κιμούλη και την επαγγελματική τους σχέση, ύστερα από τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότερες καταγγελίες για βία – κυρίως λεκτική και ψυχολογική – έρχονται στο φως από γνωστούς ηθοποιούς. Μάλιστα, οι καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη όλο και πληθαίνουν και μια ακόμα αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά

και αποκάλυψε τη δική της ιστορία. Η Κατερίνα Λέχου συζήτησε με την Φαίη Σκορδά για την περίοδο εκείνη στο παρελθόν που είχε προσωπική και επαγγελματική σχέση με τον Κιμούλη. Μάλιστα, αναφέρθηκε καθαρά στην επαγγελματική τους σχέση, λέγοντας πως η προσωπική δεν αφορά τον κόσμο κι ήταν δικό της λάθος που ήταν σε αυτή τη σχέση.

Με έτρωγε όλη αυτή την εβδομάδα μέσα μου και ήθελα να το πω, γιατί είναι καθήκον μου. Είμαι λίγο ταραγμένη, με συγχωρείς. Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία, στο έτος 2003-2004, που βίωσα όλη τη σεζόν – αυτό το καθιστά και πολύ δύσκολο, παραμένεις επτά μήνες στη συνεργασία- αφορά τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Μιλώ για επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και το διαχωρίζω από την προσωπική σχέση που είχα με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν ήξερα κάθε μέρα αυτό αν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Η λεκτική βία δεν είναι απτή σαν τη σεξουαλική αλλά είναι σαν άγριο θηρίο, δεν ξέρεις πότε θα επιτεθεί. Το θύμα είσαι σε άμυνα και εγρήγορση, είναι ένας τρομερός ιστός αράχνης που απλώνεται και δεν το καταλαβαίνεις. Είναι φοβερό πώς ξυπνάει ο φόβος μέσα σου. Φοβόμουν μη χαλάσω τη δουλειά, μη χαλάσω τη φήμη μου. Χωρίσαμε μετά και μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου, βρήκα τον δρόμο μου. Βέβαια, μου κόστισε προσωπικά όλο αυτό.

Η ίδια τόνισε πως ηρέμησε αφού χώρισε με τον γνωστό ηθοποιό. «Εννοείται ότι έπινα και έπαιρνα Lexotanil. Είχα βγάλει δερματικά, τα οποία υποχώρησαν όταν έληξε η συνεργασία» τόνισε η Κατερίνα Λέχου, που ξεκαθάρισε πως όλο αυτό γινόταν στον επαγγελματικό χώρο κι ήταν μια κατάσταση με διάρκεια, δεν σταμάταγε ποτέ. Μάλιστα, όπως είπε η ίδια, εκείνη την περίοδο ήταν 34 ετών και είχε γίνει ήδη γνωστή μέσα από το «Είσαι το ταίρι μου».

«Δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ. Μου έγινε μια φορά η πρόταση και είπα ότι δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ. Όλοι τα γνωρίζουμε όλα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές αυτής της δουλειάς. Τώρα θα καθαρίσουν τα πράγματα. Έχω ευθύνη γιατί δεν προστάτευσα τον εαυτό μου, αλλά έχω συγχωρήσει και τον εαυτό μου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός για τον Γιώργο Κιμούλη.

Δες όλα όσα είπε η Κατερίνα Λέχου για τον Κιμούλη:

Η Κατερίνα Παπουτσάκη “σπάει” τη σιωπή της και μιλάει on air για τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Κατερίνα Λέχου μίλησε για τη βία που δέχθηκε απ’ τον Γιώργο Κιμούλη: “Τον φοβόμουν καθημερινά” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Λέχου, Γιώργο Κιμούλη, “Τον,katerina lechou, giorgo kimouli, “ton