Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

20:21 29/12/2019 - Πηγή: iPop

Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χώρισαν πριν μερικούς μήνες, όπως είναι γνωστό. Μετά από τρεις μήνες και για πρώτη φορά μίλησε η Ιλένια Ουίλιαμς για τον χωρισμό τους. 

Στην τελευταία εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το 2019, στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», βρέθηκε η Ιλένια Ουίλιαμς. Στην εκπομπή αυτή η Ιλένια αναφέρθηκε πρώτη φορά ανοιχτά στον χωρισμό της

με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτόν.

Μιλώντας η Ιλένια Ουίλιαμς για τον χωρισμό τους είπε χαρακτηριστικά «Έτσι δεν έρχονται τα πράγματα στη ζωή; Ή προχωράς ή σταματάς. Μετά από πέντε χρόνια ή προχωράει κάτι ή σταματάει, αυτό είπε και ο Δημήτρης άλλωστε στον αέρα», ενώ συνέχισε λέγοντας πως μετά τον χωρισμό αυτό επέλεξε να κλειστεί στον εαυτό της για τρεις μήνες.

Η Ιλένια Ουίλιαμς παραδέχτηκε πως ήθελαν και οι δύο διαφορετικά πράγματα.

Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να δώσω πιο πολύ βάση στη δουλειά μου, σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα που κάνω τώρα. Θέλω να δω και την Ιλένια, να κάνω λίγο πιο μπροστά για μένα. Ήθελα να αποσπαστεί η Ιλένια από την τηλεόραση, τη σχέση, τον μπαμπά, να είναι μόνη της 

Όσον αφορά την ανακοίνωση του χωρισμού που έγινε από τον ίδιο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τόνισε πως δεν το περίμενε ότι θα το ανακοινώσει στην τηλεόραση και πως «όταν συνέβη επέλεξε να τα κλείσει όλα, να τα αφήσει λίγο στην άκρη», γιατί «δεν ήθελε να δοθεί περισσότερη έκταση» στο θέμα.

Δες αναλυτικά τι είπε η Ιλένια Ουίλιαμς για τον χωρισμό της:

Διάβασε περισσότερα για τον χωρισμό τους:

Ιλένια Ουίλιαμς και Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν είναι πια μαζί

Το άρθρο Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα