Η γερμανική αστυνομία «οργώνει» τη χώρα για να εντοπίσει τον Τυνήσιο μακελάρη- Photos

16:55 21/12/2016 - Πηγή: iPop

Ανθρωποκυνηγητό σ΄όλη τη χώρα έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Γερμανίας η οποία αναζητεί τoν νεαρό Τυνήσιο μακελάρη που στέρησε τη ζωή σε 12 άτομα και έκανε όλους τους πολίτες να τρέμουν.

«Υπάρχει ένας νέος ύποπτος, τον αναζητούμε» τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Τόμας ντε Μεζιέρ επισημαίνοντας πως έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης στη Γερμανία αλλά και για τον χώρο Σένγκεν.

Τα πάνω- κάτω στον προσφυγικό καταυλισμό του Έμεριχ φέρνει η αστυνομία:

Σε εξέλιξη είναι έρευνες στον προσφυγικό καταυλισμό του Έμεριχ. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο νεαρός Τυνήσιος ο οποίος είναι ύποπτος για το τρομοκρατικό

χτύπημα στο Βερολίνο φέρεται να βρίσκεται εκεί.

Στην επιχείρηση των Αρχών συμμετέχουν 150 αστυνομικοί οι οποίοι φορούν αλεξίσφαιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα στις 15:00 (τοπική ώρα Γερμανίας) σήμανε συναγερμός στο Ντίσελντορφ.

Άνδρες της γερμανικής αστυνομίας περικύκλωσαν κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μετά από μαρτυρία ατόμου που δήλωσε πως είδε τον άνδρα που εισέβαλε με φορτηγό στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου την Δευτέρα. Βέβαια, η Telegraph, ανέφερε, πως τελικά επρόκειτο για εσφαλμένο συναγερμό.

Επαφές με δίκτυο ισλαμιστή ιδεολόγου:

Η Sueddeutsche Zeitung σε σχετικό της άρθρο αναφέρει πως ο ύποπτος είχε επαφές με δίκτυο ισλαμιστή ιδεολόγου.

Η εφημερίδα υπογραμμίζει πως ο άνδρας είχε διάφορα ονόματα, καθώς ήταν άμεσα συνδεδεμένος με το Ισλαμικό Κράτος, ενώ ήταν γνωστός στις αρχές για επιθέσεις και τραυματισμούς.

Ο νεαρός χρησιμοποιούσε αρκετές ταυτότητες έχει εμφανιστεί ανά καιρούς με τα εξής στοιχεία:

Anis Α., γεννημένος στην πόλη Tataouine, 23 ετώνAhmed A. , γεννημένος το 1995 στην Αλεξάνδρεια της ΑιγύπτουMohammed H. 24 ετώνΔιαβάστε επίσης:

Νέες πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης στο Βερολίνο- Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του

The post Η γερμανική αστυνομία «οργώνει» τη χώρα για να εντοπίσει τον Τυνήσιο μακελάρη- Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα