Η εξωτική μεγαλούπολη της Ελλάδας με την βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία

14:12 24/5/2020 - Πηγή: iPop

Η Ελλάδα διαθέτει ένα σωρό υπέροχε παραλίες με τη θάλασσα να είναι πεντακάθαρη και να σε καλεί να βουτήξεις. Όμως, την παραλία της Καλαμάτας την έχεις επισκεφτεί; 

Αναμφίβολα, η χώρα μας έχει τόσες πολλές ομορφιές που είναι δύσκολο να τις έχεις ανακαλύψει όλες, ενώ οι παραλίες με γαλάζια σημαία, που έχουν πεντακάθαρα νερά, δεν είναι λίγες και αξίζει όλες να τις ανακαλύψεις. Ωστόσο, η παραλία της Καλαμάτας είναι ένας “θησαυρός” για την Πελοπόννησο, ενώ για πολλούς η Καλαμάτα

είναι η πιο όμορφη πόλη της Πελοποννήσου και μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και οι Up Stories σε ξεναγούν εκεί.

Η Μεσσηνία σε περιμένει για να σε καταπλήξει με τις ομορφιές της και τα αξιοθέατα της. Στούπα, Καρδαμύλη, Αρχαία Μεσσήνη, Κορώνη, Μεθώνη και Βοϊδοκοιλιά είναι μόνο λίγοι από τους προορισμούς που μπορείς να ανακαλύψεις με μια εκδρομή ή ένα ταξίδι σου εκεί.

Στην πόλη της Καλαμάτας, όμως, πέρα από το μπάνιο σου σε μια πραγματικά εκπληκτική παραλία θα περάσεις και πολύ όμορφες στιγμές τόσο στα τοπικά ταβερνάκια όσο και στα νυχτερινά μπαράκια που είναι γεμάτα ζωή.

Λαυρεωτική Ριβιέρα. “Το νησί της Αττικής” από ψηλά (Video) 

Πρόκειται για μια μεγαλούπολη “εξωτική”, αφού δεν είναι και συνηθισμένο πράγμα το παραλιακό μέτωπο μιας τόσο μεγάλης πόλης να είναι βραβευμένο για ακόμη μια χρονιά με γαλάζια σημαία.

Η Καλαμάτα και η Μεσσηνία γενικότερα θεωρούνται οι ανερχόμενες δυνάμεις του Ελληνικού τουρισμού.

Ο νέος υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος που έχει κατασκευαστεί φέρνει την πόλη της Καλαμάτας σε χρονική απόσταση μόλις 2,5 ωρών από την Αθήνα. Αυτό που θα συναντήσεις πρώτα φτάνοντας στην Καλαμάτα λίγα χιλιόμετρα προτού μπεις στον περιφερειακό της πόλης είναι η εντυπωσιακή γέφυρα της Τσακώνας. Ένα θαύμα μηχανικής που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του νέου αυτοκινητόδρομου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Οι ανοργάνωτες παραλίες της Αττικής σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις με μια δροσερή βουτιά!

Το άρθρο Η εξωτική μεγαλούπολη της Ελλάδας με την βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα