Η εξομολόγηση της Μαριάννας στο MasterChef για τη δολοφονία του φίλου της | Video

12:01 5/2/2020 - Πηγή: iPop
| Video

Η 20χρονη Μαριάννα στο MasterChef, πέρασε την οντισιόν αφού όπως είπαν και οι κριτές ήταν το καλύτερο πιάτο που έχουν δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Η Μαριάννα, όμως, μοιράστηκε με τους κριτές και μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία που έζησε, όταν δολοφόνησαν τον φίλο της μπροστά στα μάτια της.

Η Μαριάννα στο MasterChef πήγε με όλη της πίστη και τη διάθεση και  φυσικά τις μαγειρικές ικανότητες που έχει πάρει από τη γιαγιά, τη μαμά και τον μπαμπά! Έχει μεγαλώσει μέσα στην κουζίνα και θέλησε να κάνει την οικογένειά της περήφανη.

Μπήκε στο παιχνίδι για να αποκτήσει εμπειρία, ενώ η μαγειρική είναι  αυτό που κυνηγάει και θέλει να κάνει στη ζωή της.

Όπως είπε ο μπαμπάς της είναι επαγγελματίας σεφ και εργάζεται στον Λευκό Οίκο.

Ο μπαμπάς μου ζει στην Αμερική τα τελευταία 7 χρόνια. Είναι σεφ στον Λευκό Οίκο. Κάνει πολύ διαφορετικές κουζίνες από ότι τον είχα συνηθίσει. Θέλω να τον βγάλω ασπροπρόσωπο

Και τελικά τα κατάφερε! Με το πιάτο της εντυπωσίασε τους κριτές, πήρε τρία “ναι” και πέρασε στην επόμενη φάση.

Η ιστορία της διαγωνιζόμενης που μας συγκλόνισε

Η 20χρονη όταν ρωτήθηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει δυσκολίες και προκλήσεις, απάντησε πως έχει δοκιμαστεί αρκετά στο παρελθόν κι έχει τη δύναμη να τις καταπολεμά.

«Είμαι εδώ για να κάνω καλό στον εαυτό μου γιατί έχω περάσει αρκετά τον τελευταίο καιρό… Είχα μια δύσκολη εμπειρία, έχασα έναν φίλο μου μπροστά στα μάτια μου», ανέφερε η 20χρονη και συνέχισε μιλώντας για την τραυματική της εμπειρία που όσο κι αν θέλει δεν μπορεί να ξεχάσει.

Ήταν δολοφονία, ο,τι χειρότερο μπορούσε να ζήσει ένας άνθρωπος… Να δει κάποιον να σκοτώνεται, πόσο μάλλον κάποιον που τον ξέρει. Είχαμε βγει για Πρωτοχρονιά. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω ακόμα. Μπροστά στα μάτια μου πυροβολήθηκε από κάποιον άνθρωπο που δεν ξέρω τι σκεφτόταν. Είναι μια ιστορία που θέλω, αλλά δεν μπορώ να την ξεχάσω

Πρόκειται για μια ιστορία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Να θυμίσουμε πως η Μαριάννα ίσως αναφέρεται στη δολοφονία που συνέβη την περασμένη Πρωτοχρονιά στον Πειραιά, όπου ένας 21χρονος δολοφονήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από κλαμπ.

Ενώ είχε βγει να διασκεδάσει με την παρέα του την Πρωτοχρονιά, ένας μικρός καυγάς στην αρχή, εξελίχθηκε σε μια απίστευτη δολοφονία. Δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Κι ενώ ο 21χρονος ήταν έξω από το μαγαζί μαζί με την κοπέλα του, την ώρα που πήγαν να φύγουν -σύμφωνα με τις τότες μαρτυρίες- ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα.

Να σημειώσουμε πως ο δράστης παραδόθηκε στις αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Η μεγάλη αλλαγή στο MasterChef που δημιουργεί χαμόγελα στο τηλεοπτικό κοινό

Το άρθρο Η εξομολόγηση της Μαριάννας στο MasterChef για τη δολοφονία του φίλου της | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα