Η επική απάντηση του Ιωαννίδη όταν του πρότειναν το MasterChef!

09:17 20/6/2019 - Πηγή: iPop
Ο Πάνος Ιωαννίδης στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» μίλησε για όλα με χιούμορ και ειλικρίνεια. Τι είπε μεταξύ άλλων ο γοητευτικός κριτής του MasterChef;

Ο Πάνος Ιωαννίδης στην Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε και στο αστείο περιστατικό και την επική απάντηση

που έδωσε όταν τον πήραν τηλέφωνο για να του προτείνουν να είναι στην κριτική επιτροπή του MasterChef.

Πώς είχε αντιδράσει και τι δεν είχε καταλάβει καλά; Όπως είπε ο σεφ στην Ελεονώρα, είχε κάνει ορισμένες εμφανίσεις  σε πρωινή εκπομπή, τον έπαιρναν τηλέφωνο να κάνει μερικά πρωινά, εκείνος ήταν Θεσσαλονίκη και λιγάκι τις είχε αποκλείσει αυτές τις προτάσεις.

Είχα κάνει κάποιες εμφανίσεις σε πρωινή εκπομπή, αλλά μετά τελείωσε ο κύκλος, έκλεισε η σεζόν… είχα πάει στη Θεσσαλονίκη. Mε πήραν από κάποια κανάλια και μου είπαν «Σας ενδιαφέρει μία πρωινή εκπομπή;» κι έλεγα «Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είμαι στη Θεσσαλονίκη». Κάποια στιγμή με παίρνουν από το STAR και μου λένε αυτό κι αυτό… και μου λένε «Για το MasterChef σας πήραμε» και λέω «Δεν είμαι λίγο μεγάλος για παίκτης;» και μου απαντάνε «Ναι, δε σας θέλουμε για παίκτη!», είχε πλάκα!

Παράλληλα, o αγαπητός σεφ μίλησε για ένα περιστατικό όταν ήταν πιο μικρός και τον είχε συλλάβει η αστυνομία επειδή πουλούσε παράνομα κοσμήματα στην Πάρο.

Ο μπαμπάς του ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων, το ίδιο και η αδερφή του.

Ένα καλοκαίρι στην Πάρο, πριν ασχοληθώ με τη μαγειρική είπα να φτιάξω μερικά κοσμήματα μόνος μου και είπα πως θα τα πουλήσω. Εννοείται χωρίς άδεια και δεν το ήξερε και ο πατέρας μου. Είχα βάλει ένα πάγκο να τα πουλήσω και ήταν και άλλοι που πουλούσαν. Ήταν αρκετά σύνηθες τότε. Και σε κάποια φάση περνάει η αστυνομία και μας μπουζουριάζει. Ο πατέρας μου το έμαθε

Κι εσύ ονειρεύεσαι να φας απ’ τα χεράκια του Πάνου Ιωαννίδη; Μαγειρεύει άραγε στις σχέσεις του; Όπως είπε ο γοητευτικός όταν βγαίνει με τη σύντροφό του, στην αρχή, προτιμά να τρώει έξω. «Όταν σε μια σχέση μαγειρέψω εγώ, τότε έχουν σοβαρέψει τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ενώ ανέφερε πως ρωτά τι αρέσει σε εκείνους που μαγειρεύει και όχι τι δεν τους αρέσει, ενώ υποστήριξε ότι δέχεται πολλά ερωτήματα από πολλούς άνδρες.

Διαβάστε επίσης:

Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε Ιωαννίδη, Κοντιζά και Κουτσόπουλο;

Το άρθρο Η επική απάντηση του Ιωαννίδη όταν του πρότειναν το MasterChef! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα