Η Ελλάδα των μπλόκων-διακομματική ζητούν οι αγρότες

19:06 30/1/2016 - Πηγή: iPop

Να συσταθεί διακομματική επιτροπή στη Βουλή στην οποία θα μετέχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, ζητούν οι εκπρόσωποι από τα μπλόκα που συνεδρίασαν στα Τέμπη.

Οι αγρότες ζητούν η επιτροπή αυτή να εξετάσει όλα τα αιτήματά τους ενώ δεν αποκλείουν κάθοδο με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα.

Καλούν επίσης τους βουλευτές και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν και καταδικάζουν οποιαδήποτε ενέργεια για συνάντηση με τον πρωθυπουργό πριν λάβουν συγκεκριμένες

απαντήσεις.

Οι τουλάχιστον εξάωροι αποκλεισμοί των Εθνικών οδών θα συνεχιστούν ενώ το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθούν νέες γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα για να επανακαθοριστεί η περαιτέρω στάση των αγροτών.

Σημειώνεται ότι παραμένουν χιλιάδες τρακτέρ στη Νίκαια, στον κόμβο της Εγνατίας Οδού σε Κερδύλια και στη Χρυσούπολη Καβάλας, ενώ κλειστή παραμένει η Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ισθμού και τα αποκλεισμένα σημεία συνεχώς αυξάνονται.

Ανοιχτή στο διάλογο εξακολουθεί την ίδια ώρα να δηλώνει ότι είναι η Κυβέρνηση, με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο να εμφανίζεται έτοιμος να συζητήσει με εκπροσώπους των αγροτών τυχόν περαιτέρω βελτιώσεις.

Ο κ.Κατρούγκαλος έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο ότι δε θα αλλάξει η φιλοσοφία του νομοσχεδίου.

The post Η Ελλάδα των μπλόκων-διακομματική ζητούν οι αγρότες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα