Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στη late night ζώνη κι αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση

15:06 23/12/2020 - Πηγή: iPop

Μετά το πρόωρο τέλος της πρωινής εκπομπής, πολλά είχαν ακουστεί σχετικά με την παραμονή της Μελέτη στον Alpha. Κάποιοι θεωρούσαν δεδομένο ότι θα επιστρέψει με τη βραδινή εκπομπή της, ενώ κάποιοι άλλοι εκτιμούσαν πως τελείωσε η συνεργασία της με το κανάλι.

Πλέον, μπαίνει τέλος στις φήμες, αφού ήρθε η ανακοίνωση για την επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο Alpha

ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη ότι τα «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν για 3η χρονιά και θα κάνουν πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2021.

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται γνωστό το ποιες μέρες θα προβάλλεται η εκπομπή, οπότε αναμένουμε επόμενες ανακοινώσεις για τον προγραμματισμό και την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας.

Πάντως, το κόνσεπτ παραμένει το ίδιο: Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στο πλατό ανθρώπους της επικαιρότητας αλλά και της διπλανής πόρτας, για να μοιραστούν τις δικές τους βαθιές εξομολογήσεις.

Παραμένει η Ελεονώρα Μελέτη στον Alpha κι αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν για 3η χρονιά στον ALPHA,τον Ιανουάριο.

Πολιτικοί, πρόσωπα της επικαιρότητας, καλλιτέχνες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας στις πιο προσωπικές και βαθιές τους εξομολογήσεις. Άνθρωποι που δύσκολα και σπάνια μιλούν για την προσωπική τους ζωή μοιράζονται μαζί μας, με πάθος, χωρίς φόβο, δύσκολες στιγμές που βίωσαν και μας ξυπνούν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Ιστορίες αληθινές, συνεντεύξεις σπάνιες με την ιδιαίτερη ματιά της Ελεονώρας Μελέτη».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στη late night ζώνη κι αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα