Η Χάρτινη Πόλη κυκλοφορεί τα βιβλία που θέλουμε να διαβάσουν τα παιδιά μας!

17:47 12/4/2021 - Πηγή: iPop

Τα νέα παιδικά βιβλία απ’ την Χάρτινη Πόλη περιλαμβάνουν κλασικά και αγαπημένα αναγνώσματα, αλλά και ολόφρεσκες ιστορίες που είναι έτοιμες να ταξιδέψουν το μυαλό κάθε παιδιού!

Εκτός απ’ τα βιβλία, οι εκδόσεις παρουσιάζουν και είδη δώρων, με βιβλία δραστηριοτήτων, αλλά και σφραγιδάκια για τους μικρούς μας φίλους! 

Ο Μικρός Πρίγκιπας, η Santoro Gorjuss, οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες πρωταγωνιστούν σε μοναδικές εκδόσεις και ονειρεμένες προτάσεις δώρων.

Επιπλέον, η δημοφιλής σειρά Μικρά

Κλασικά με τα σπουδαιότερα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, αγκαλιάστηκε με θέρμη από το παιδικό αναγνωστικό κοινό. Γι΄ αυτό και κυκλοφορούν δύο νέοι τίτλοι: Ο Ρομπέν των Δασών και οι Μικρές Κυρίες θα τους μεταφέρουν ξανά στον θαυμαστό κόσμο της φαντασίας!

Οι δύο νέοι τίτλοι της best seller σειράς γνώσεων Εικόνες, Η Μυθολογία και Ο Πλανήτης Γη, βοηθούν τα παιδιά να αντιληφθούν και να γνωρίσουν το παρελθόν και τον όμορφο πλανήτη μας.

Τα νέα παιδικά βιβλια απ’ την Χάρτινη Πόλη

Ο Μικρός Πρίγκιπας– Βιβλία και συλλεκτικά προϊόντα με την αυθεντική εικονογράφηση

Υπάρχει ένα βιβλίο που έχει αγαπηθεί τόσο από μικρούς, όσο και από μεγάλους, έχει μεταφραστεί σε 300 γλώσσες και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του καταλόγου των βιβλίων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως. Δεν είναι άλλο από τον Μικρό Πρίγκιπα, του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ. Το βιβλίο που έχει επηρεάσει τον κόσμο με τις βαθυστόχαστες και ιδεαλιστικές παρατηρήσεις που περιέχει, σχετικά με τη ζωή και την ανθρώπινη φύση.

Oι εκδόσεις Χάρτινη Πόλη απέκτησαν για την ελληνική γλώσσα τα δικαιώματα για εκδόσεις και συλλεκτικά προϊόντα με την αυθεντική εικονογράφηση: Σκληρόδετα εικονογραφημένα βιβλία, χρωμοσελίδες, κουτιά δραστηριοτήτων, βιβλία με σφραγιδάκια, αλλά και αυτοκόλλητα, μαγνητικούς σελιδοδείκτες και σφραγιδάκια επιβράβευσης.

O Μικρός Πρίγκιπας

Ο Μικρός Πρίγκιπας είναι ένα αγόρι με κατάξανθα μαλλιά που ζει σε έναν τόσο δα μικρό πλανήτη με τρία ηφαίστεια και ένα ντελικάτο αλλά δύστροπο τριαντάφυλλο. Μια μέρα, στενοχωρημένος με το λουλούδι που ήταν όλο απαιτήσεις, αποφάσισε να φύγει.

Επισκέφθηκε πολλούς πλανήτες, ώσπου έφτασε στη Γη και ανακάλυψε ότι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή δεν είναι αυτά που βλέπουμε με τα μάτια αλλά αυτά που αισθανόμαστε με την καρδιά.

Ο Μικρός Πρίγκιπας είναι το διασημότερο μυθιστόρημα του Γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ και ένα από τα σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1943 και, παρόλο που θεωρείται παιδικό βιβλίο, στην ουσία είναι ένα αλληγορικό, αντιπολεμικό μυθιστόρημα για μικρούς και μεγάλους.

Η αξία του παιδικού βιβλίου στη ζωή του παιδιού σου!

Ο Μικρός Πρίγκιπας – Φανταστικά Ταξίδια

Ο Μικρός Πρίγκιπας λατρεύει τα ταξίδια και καλεί τους μικρούς του φίλους να τον ακολουθήσουν στις περιπέτειές του, χρωματίζοντας τις υπέροχες εικόνες, διασκεδάζοντας με τα έξυπνα παιχνίδια και κολλώντας φανταστικά αυτοκόλλητα!

Ο Μικρός Πρίγκιπας – Εξερευνώντας τον Κόσμο

Ο Μικρός Πρίγκιπας και η παρέα του προσκαλούν όλα τα παιδιά να εξερευνήσουν μαζί τους τον κόσμο! Μπορούν να χρωματίσουν με τις κηρομπογιές τις εικόνες και να διασκεδάσουν με τα υπέροχα παιχνίδια που ετοίμασαν για τους μικρούς τους φίλους!

ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ – ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ

Η επιτυχημένη σειρά βιβλίων που αγαπούν μικροί και μεγάλοι εδώ και 50 χρόνια εμπλουτίζεται συνέχεια με νέα βιβλία. Αστείες και πρωτότυπες ιστορίες στις οποίες οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες πρωταγωνιστούν σε διασκεδαστικές περιπέτειες!

Ο Υπέροχος Εαυτός σου

Πίστεψε σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις!

Οι ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ και οι ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ είναι όλοι τους διαφορετικοί. Είτε είσαι ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ είτε ΨΗΛΟΣ, ΦΑΣΑΡΙΑΣ ή ΗΣΥΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΑΛΗ ή ΑΤΑΚΤΟΥΛΑ, αν πιστέψεις στον εαυτό σου μπορείς να καταφέρεις εκπληκτικά πράγματα!

Πάντα θα έχεις την ικανότητα να εκπλήσσεις τους ανθρώπους, όπως ακριβώς οι ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ και οι ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ που είναι πολλά περισσότερα απ’ αυτά που σημαίνουν τα ονόματά τους.

Κανένας δεν μπορεί να καθορίσει πόσο απίθανα είναι τα όνειρά σου ούτε πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Αν έχεις ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, σίγουρα μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο και να αφήσεις το δικό σου σημάδι.

15 παιδικά βιβλία με σπουδαία μηνύματα που κάθε παιδί πρέπει να έχει διαβάσει

SANTORO’s Gorjuss

Βιβλία και συλλεκτικά προϊόντα που ξεχωρίζουν

Αιθέριες εικόνες και μαγευτικές ιστορίες από τη βραβευμένη σειρά!

Μια ολοκαίνουργια σειρά βιβλίων, που περιλαμβάνει συλλεκτικές σκληρόδετες εκδόσεις, χρωμοσελίδες και κουτιά δραστηριοτήτων κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη. Μαζί τους παρουσιάζονται συλλεκτικά προϊόντα που θα ενθουσιάσουν μικρούς αλλά και μεγάλους!

SANTORO’s GorjussTM Σαν Όνειρο

Είσαι έτοιμη να ονειρευτείς; Κλείσε τα μάτια σου και θα βρεθείς να πετάς στα σύννεφα, κρατώντας ένα μπαλόνι. Θα μπορείς να μαζέψεις τα αστέρια που πέφτουν, να ακούσεις τη φωνή της θάλασσας ή να χορέψεις με τους πιγκουίνους.

Σαν σε όνειρο, όλα είναι πιθανά!

Άσε τον εαυτό σου να εμπνευστεί από αυτές τις μικρές, ποιητικές περιπέτειες…

SANTORO’s GorjussTM Μαγευτικές Εποχές

Τα Gorjuss κορίτσια προσκαλούν τις μικρές τους φίλες να ζήσουν μαζί τους τις 4 εποχές του χρόνου. Από το μαγικό φθινόπωρο μέχρι το λαμπερό καλοκαίρι, υπάρχουν όμορφες εικόνες χρωματισμού και διασκεδαστικά παιχνίδια και γρίφοι.

SANTORO’s GorjussTM Ονειρεμένα Παραμύθια

Τα Gorjuss κορίτσια προσκαλούν τις μικρές τους φίλες στον ονειρεμένο κόσμο των πιο μαγικών παραμυθιών. Το βιβλίο περιέχει εικόνες χρωματισμού, διασκεδαστικά παιχνίδια και υπέροχα αυτοκόλλητα.

ΕΙΚΟΝΕΣ– Δύο νέα βιβλία από τη best seller σειρά

Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία γνώσεων, που ψυχαγωγούν και διδάσκουν!

Η επιτυχημένη σειρά βιβλίων, που έγινε παγκόσμιο Best Seller, βοηθά τα παιδιά να αντιληφθούν και να γνωρίσουν τον κόσμο που τα περιβάλλει. Τα ενδιαφέροντα θέματα που προσεγγίζει κάθε βιβλίο, η ζωντανή εικονογράφηση και τα απλά κείμενα εντυπωσιάζουν τους μικρούς αναγνώστες, καθώς βελτιώνουν τις γνώσεις τους, ενώ διασκεδάζουν!

Η σειρά εμπλουτίστηκε με δύο νέους τίτλους: Η Μυθολογία & Ο Πλανήτης Γη

Η Μυθολογία 

Τώρα τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν στο παρελθόν και να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά της μυθολογίας.

Οι μικροί αναγνώστες μαθαίνουν τα πάντα για τους σημαντικότερους θεούς και ήρωες της αρχαιότητας και γνωρίζουν παράξενα, φανταστικά πλάσματα! Μέσα από απλά κείμενα και πολύχρωμη εικονογράφηση, τα παιδιά έρχονται σε μια πρώτη επαφή με τη μυθολογία των Ελλήνων και άλλων λαών, όπως οι Ρωμαίοι, οι Αιγύπτιοι, οι Βίκινγκς κτλ.

Το βιβλίο περιλαμβάνει σελίδες δραστηριοτήτων που βοηθούν τα παιδιά να βελτιώσουν τις γνώσεις τους ακόμα περισσότερο, ενώ διασκεδάζουν.

Ο Πλανήτης Γη 

Τώρα τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά του όμορφου πλανήτη μας.

Πώς γεννήθηκε η Γη; Πώς μοιάζει το εσωτερικό της; Ποια είναι τα διαφορετικά φυσικά τοπία που τη συνθέτουν; Ποια είδη ζουν εκεί και ποια κινδυνεύουν με εξαφάνιση; Τι πρέπει να κάνουμε για να την προστατεύσουμε; Μέσα από απλά κείμενα και πολύχρωμη εικονογράφηση, τα παιδιά ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και εξερευνούν τον μοναδικό «μπλε πλανήτη».

Το βιβλίο περιλαμβάνει σελίδες δραστηριοτήτων που βοηθούν τα παιδιά να βελτιώσουν τις γνώσεις τους ακόμα περισσότερο, ενώ διασκεδάζουν.

ΜΙΚΡΑ ΚΛΑΣΙΚΑ–Δύο νέοι τίτλοι της επιτυχημένης σειράς!

Κλασικά αριστουργήματα σε μικρό μέγεθος κατάλληλο για παιδιά!

Μια μοναδική σειρά βιβλίων που παρουσιάζει τα μεγαλύτερα κλασικά αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Η διασκευή των κειμένων από διάσημους Ιταλούς συγγραφείς και η μοντέρνα κι έγχρωμη εικονογράφηση κάνει τα βιβλία αυτά ιδανικά για τους μικρούς αναγνώστες!

Ρομπέν των Δασών 

Ο νεαρός Ρομπέν των Δασών είναι o καλύτερος τοξότης στο αιωνόβιο δάσος του Σέργουντ. Μαζί με τους συντρόφους του, τον καλόγερο Τακ, τον τεράστιο Λιτλ Τζον και τον γενναίο Γουίλ Σκάρλετ, προστατεύουν τους φτωχούς και αδύναμους και προκαλούν την οργή του τρομερού σερίφη του Νότιγχαμ.

Ποιο μυστικό κρύβεται πίσω από την καταγωγή του Ρομπέν και γιατί θα μείνει στην ιστορία ως ο «πρίγκιπας των ληστών»;

Μια ιστορία γεμάτη, συνωμοσίες, ίντριγκες, μονομαχίες και… έρωτα.

Μικρές Κυρίες

Τέσσερα νεαρά κορίτσια, το καθένα με τις δικές του αρετές και αδυναμίες, ζουν φτωχικά αλλά αγαπημένα με τη μητέρα τους, περιμένοντας τον πατέρα τους να επιστρέψει από τον πόλεμο.

Με όπλα τους την αγάπη, την αλληλεγγύη και την τρυφερότητα, η σοβαρή Μεγκ, η ευέξαπτη Τζο, η ντροπαλή Μπεθ και η χαϊδεμένη Έιμι αντιστέκονται με πείσμα στις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της ζωής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Χάρτινη Πόλη κυκλοφορεί τα βιβλία που θέλουμε να διαβάσουν τα παιδιά μας! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα