Η μπύρα έχει και άλλες χρήσεις που δεν φαντάζεσαι

15:00 4/11/2014 - Πηγή: iPop

Άκουσες μπύρα και σκέφτεσαι, μεζέδες, παραλίες ταβερνάκια και άλλα πολλά… Ξύπνα, χειμώνιασε και πάρε το από την αρχή. Πίτσες, μπύρα ποδόσφαιρο και φίλοι. Ναι, σε καλό δρόμο είμαστε. Πριν, όμως, κατεβάσεις όλη την ζυθοποιία της Ελλάδος και του εξωτερικού κράτα ένα μπουκαλάκι γιατί δε θα σου χρειαστεί. Η μπύρα έχει πολλές χρήσεις που δε φαντάζεσαι και εμείς τις βρήκαμε και σου την παρουσιάζουμε.

Τι μπορεί να κάνει η μπύρα; Βοηθά τα φυτά να μεγαλώσουν γρηγορότερα: Ρίξε λίγες σταγόνες μπύρα στις γλάστρες σου και θα δεις ότι τα φυτά σου θα μεγαλώσουν, το χρώμα τους θα γίνει πιο έντονο και τα φύλλα
τους θα είναι πιο ανθεκτικά στον αέρα και στη βροχή.Κάνει τα ξύλινα έπιπλα να λάμπουν: Τι χρειάζεσαι; Ένα πανάκι κατά προτίμηση βαμβακερό, λίγο μπύρα, γερά μπράτσα για τρίψιμο και λίγο χρόνο από την ζωή σου. Με αυτά τα λίγα, τα ξύλινα έπιπλα σου θα μοιάζουν καινούργια και δεν θα χρειαστεί να έχεις πιει αρκετή μπύρα για να τα δεις γυαλιστερά. Θα είναι έτσι ακόμα και αν πιεις σκέτο νερό.Ξεκουράζει τα κουρασμένα πόδια: Εδώ θα χρειαστείς 2 ολόκληρα μπουκάλια μπύρα. Μην βάλεις τα κλάματα, οικονομικό θα σου βγει το spa. Γέμισε μία λεκάνη με μπύρα, βύθισε τα πόδια σου εκεί για είκοσι λεπτά και όταν τα βγάλεις θα νιώθεις πιο ξεκούραστος-ης από ποτέ.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Η μπύρα έχει και άλλες χρήσεις που δεν φαντάζεσαι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα