Η Super Kiki είναι έγκυος! -«Θα γίνω μαμά και μάλιστα μόνη μαμά»

11:18 25/6/2022 - Πηγή: iPop

Η Κική Λιτσάκη πιο γνωστή ως Super Kiki, μια από τις πιο δημοφιλείς instagrammer και stand up comedians ή όπως έχει αυτοπροσδιοριστεί, η influencer των φτωχών ξάφνιασε τους πάντες με μια πολύ ιδιαίτερη ανακοίνωσή της μέσω των social media. Η πολύ γλυκιά και συγκινητική ανάρτηση της Super Kiki έκανε γνωστό σε όλους πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, προκαλώντας μια ευχάριστη έκπληξη σε όλους, ενώ ταυτόχρονα έκρυβε και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Η Super Kiki μιλά για τα

ναρκωτικά, την κατάθλιψη και την φυλακή και γίνεται το ζωντανό παράδειγμα της ανθρώπινης δύναμης

Η ανάρτηση της Super Kiki για την πρώτη της εγκυμοσύνη

Όπως ενημέρωσε η ίδια μέσω Instagram, θα γίνει μία μόνη μαμά επειδή μπορεί! Μάλιστα, επέλεξε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες στις οποίες και ποζάρει πιο ευτυχισμένη από ποτέ μαζί με το υπερηχογράφημα!

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι… να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται… Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ», έγραψε αρχικά και συνέχισε:

«Πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ… και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε… παρ’ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι… θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια

Η Super Kiki σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει στο παρελθόν για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στη Χίο, την ενδοοικογενειακή βία, τα ναρκωτικά, την φυλακή, την κατάθλιψη και την απεξάρτηση.

Η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο πατέρας μου δεν ήταν το πρότυπο του πατέρα. Πέρασα πολύ δύσκολα με τον πατέρα μου και έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, άκουγα τη λέξη μπαμπάς και μαμά και με έπιαναν τα κλάματα, δεν μπορούσα τα διαχειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, αν μου έλεγες να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να άλλαζα πατέρα δεν θα τον άλλαζα ποτέ. Ήταν βίαιος με τη μαμά μου και με εμένα. Από μικρή θυμάμαι όλες τις εικόνες».

Και πρόσθεσε «Όταν μπήκα στη φυλακή έπαθα σοκ. Ήμουν στη φυλακή με την κολλητή μου. Για έξι μήνες ήμουν άλλος άνθρωπος με την εξάρτηση. Ευτυχώς μπήκα στο πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ και έκανα θεραπεία».

Μετά τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της, η δημοφιλής instagrammer υποσχέθηκε πως θα δώσει στο μωρό της όλα όσα δεν πήρε εκείνη στην παιδική της ηλικία.

Πώς το «Cancel Ιnfluencers» και τα «hate σχόλια» μας αποπροσανατολίζουν απ’ την ουσία

Δες παρακάτω την ανάρτηση της Super Kiki στο Instagram View this post on Instagram

A post shared by Super Kikii (@super_kikii)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Super Kiki είναι έγκυος! -«Θα γίνω μαμά και μάλιστα μόνη μαμά» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα