Η Rebel Wilson μας σύστησε την κοπέλα της με τον πιο γλυκό τρόπο: «Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν Πρίγκιπα της Disney… τελικά βρήκα την Πριγκίπισσά μου!»

10:26 10/6/2022 - Πηγή: iPop

Πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη ηθοποιό, η οποία εκτός απ’ το ότι την έχουμε θαυμάσει στους ρόλους της, μας έχει δώσει κίνητρο για μια πιο υγιεινή ζωή, με την αλλαγή που έκανε στο lifestyle της τα τελευταία χρόνια. Τώρα, η star μιλάει για την αγάπη και τον έρωτα που δεν έχουν φύλο και μας συστήνει το ταίρι της! Μέσα από μια πολύ γλυκιά ανάρτηση, γνωρίσαμε την κοπέλα της Rebel Wilson, με την ηθοποιό να λέει πως βρήκε την… Πριγκίπισσά της!

Την

Πέμπτη, η 42χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram χαμογελώντας στο πλευρό της κοπέλας της Ramona Agruma, αποκαλύπτοντας στη λεζάντα ότι πρόκειται για το νέο ταίρι της, ενώ χρησιμοποίησε και το hashtag #loveislove.

Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν Πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια Πριγκίπισσα της Disney

Η κοπέλα της Rebel Wilson: View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Love is love: Μήπως πρέπει να προβληματιστείς εάν δεν βρίσκεις έμπνευση σ’ αυτά τα quotes;

Άτομο απ’ το κοντινό περιβάλλον της ηθοποιού είπε στο αμερικανικό PEOPLE: «Η Rebel είναι σε ένα καταπληκτικό μέρος και δεν την έχω ξαναδεί πιο χαρούμενη».

Τον περασμένο μήνα, η Wilson είπε στο PEOPLE ότι γνώρισε τον νέο έρωτα της ζωής της «μέσω ενός φίλου», αν και δεν αποκάλυψε ποιο ήταν το πρόσωπο που της έκλεψε την καρδιά.

Μιλούσαμε στο τηλέφωνο για εβδομάδες πριν συναντηθούμε. Και αυτός ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωριστούμε. Ήταν λίγο ‘παλιό΄ με αυτή την έννοια — πολύ ρομαντικό

Εμείς ευχόμαστε στο ζευγάρι να είναι πάντα τόσο ευτυχισμένο όσο δείχνει στη φωτογραφία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Rebel Wilson μας σύστησε την κοπέλα της με τον πιο γλυκό τρόπο: «Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν Πρίγκιπα της Disney… τελικά βρήκα την Πριγκίπισσά μου!» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Rebel Wilson, Νόμιζα, Πρίγκιπα, Disney…, Πριγκίπισσά,Rebel Wilson, nomiza, prigkipa, Disney…, prigkipissa