Η Kristen Stewart παντρεύεται και μάλιστα νωρίτερα απ’ όσο περίμενες! Η ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της

12:52 26/1/2022 - Πηγή: iPop

Η πρωταγωνίστρια του Twilight  μίλησε ανοιχτά για τα σχέδια του γάμου της με την αρραβωνιαστικιά της Dylan Meyer κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 24ης Ιανουαρίου του The Late Show With Stephen Colbert.  

Αν και η Stewart είπε ότι θα ήθελε να κάνει ένα “μεγάλο πάρτι ή κάτι τέτοιο”, σημείωσε επίσης ότι δεν είναι “τόσο συνηθισμένη σε αυτά”. 

Η Kristen Stewart παντρεύεται: Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για τον γάμο της

“Μπορεί απλά να πάμε να το κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω”, δήλωσε η ηθοποιός. “Θέλω απλώς να το κάνω, ξέρεις; Δεν είμαι καλή στο να έχω κάποιο πρόγραμμα. Δεν μπορώ να κάνω ούτε καν σχέδια για δείπνο.” 

Και όπως γνωρίζουν ήδη οι θαυμαστές, μπορεί να είναι παρορμητική και αυθόρμητη. “Μου αρέσει να είμαι απρόβλεπτη”, είπε η Stewart στον Stephen Colbert . “Ποτέ δεν ξέρεις πού πάω, φίλε. Απλά έλα μαζί μου.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evan Ross Katz (@evanrosskatz)

Η σταρ του Spencer ανακοίνωσε για  πρώτη φορά τον αρραβώνα της με την σεναριογράφο κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Νοεμβρίου στο The Howard Stern Show του SiriusXM .

“Παντρευόμαστε. Θα το κάνουμε σίγουρα”, είπε η Stewart. “Τη ρώτησα κάπως. Ήθελα να μου κάνουν πρόταση γάμου, οπότε νομίζω ότι έκανα πολύ ξεκάθαρα αυτό που ήθελα. Και, ξέρετε, είπε ναι. Ήταν πολύ χαριτωμένο. Πολύ καλά έκανε. Και έτσι θα παντρευτούμε.”

Αρχικά, η Stewart είπε ότι ήθελε να περιμένει τουλάχιστον ένα χρόνο για να παντρευτεί γιατί δεν ήθελε να έχει τον COVID στο μυαλό της. Και παρόλο που η επίσημη ημερομηνία του γάμου μπορεί να είναι στον αέρα, η Stewart είναι σίγουρη για μερικές λεπτομέρειες, όπως ότι «το φαγητό πρέπει να είναι άψογο» και ότι δεν την ενδιαφέρουν πραγματικά τα λουλούδια.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Stewart (@kristexnstewart)

“Θέλω να μείνω σπίτι. Θέλω να είμαι στο Λος Άντζελες για να έρθουν όλοι”, δήλωσε σε μία συνέντευξή της. “Και, ξέρετε, θέλω να είναι αρκετά χαλαρά. Δεν θέλω κανέναν να περπατήσει σε κανέναν διάδρομο. Απλώς, θα πάμε να μοιραστούμε τους όρκους μας και μετά ένα μικρό πάρτι. Είναι απλά μια υπέροχη δικαιολογία για να μαζευτείς και να πεις, «σ’ αγαπώ» μπροστά σε όλους τους φίλους σου”.  

Και ναι, έχει ήδη στο μυαλό της το νυφικό!: “Το καλύτερο ζευγάρι Levi’s ever!”. Όπως αποκάλυψε η Stewar, “θέλω να τη δω να γελάει υστερικά όταν με δει με ένα ψεύτικο μπλουζάκι με σμόκιν”. 

Η Kristen Stewart παντρεύεται! Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kristen Stewart παντρεύεται και μάλιστα νωρίτερα απ’ όσο περίμενες! Η ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα