Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ψάχνουν το σπίτι που θα στεγάσει την νέα αρχή στην σχέση τους

15:34 11/8/2021 - Πηγή: iPop

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον Ben Affleck και την Jennifer Lopez να τριγυρνούν στις γειτονιές του Los Angeles ψάχνοντας το νέο τους σπίτι. Το ζευγάρι μετά την επανασύνδεσή του δεν κρύβει τον έρωτα του και μάλιστα όπως όλα δείχνουν ψάχνει το σπίτι που θα στεγάσει την νέα αρχή που επέλεξαν να κάνουν. Το σπίτι της Jennifer Lopez

και του Ben Affleck δεν θα μπορούσε φυσικά παρά να είναι μια υπερπολυτελής βίλα με όλες τις ανέσεις, όπως αποδεικνύει και η πρώτη κατοικία που επισκέφτηκαν.

Το σπίτι της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

Το ζευγάρι εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του στην διάσημη γειτονιά Beverly Hills του Los Angeles να κοιτούν ένα κολοσσιαίο κτήμα το οποίο ήταν προς πώληση. Συγκεκριμένα, η αξία του οικοπέδου και όσων αυτό περιλαμβάνει αγγίζει τα 85 εκατομμύρια δολάρια. Το μνημειώδες αρχοντικό που βρίσκεται σε έναν αδιέξοδο δρόμο εκτείνεται σε περίπου 38.000 τετραγωνικά. Διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και ένα κλειστό αθλητικό συγκρότημα που περιλαμβάνει μποξ, γήπεδο μπάσκετ και πισίνα. Επίσης, διαθέτει ένα ρετιρέ δύο υπνοδωματίων για να φιλοξενεί τους επισκέπτες άνετα, κατάλυμα φύλαξης με δύο υπνοδωμάτια, σπίτι επιστάτη και ένα χώρο στάθμευσης για 80 οχήματα.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μας νοιάζει η επανασύνδεση των Jennifer Lopez και Ben Affleck

Photo: Backgrid

Το βίντεο δείχνει ένα Range Rover μεγάλου μήκους να εισέρχεται στους χώρους, ενώ ο Affleck και ο Lopez ακολουθούν. Μετά την περιήγηση το ζευγάρι φαίνεται πως κατευθύνθηκε προς την κοιλάδα San Fernando όπου περπάτησαν σε μια άλλη κατοικία σε θέρετρο στη λίμνη Toluca που κάποτε ανήκε στον Bob Hope. Το σπίτι ανήκει αυτή τη στιγμή στον μεγιστάνα Ron Burkle και πωλείται για 40 εκατομμύρια δολάρια. Έχει έκταση 5 στρέμματα και διαθέτει ακόμη και γήπεδο γκολφ.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Ben Affleck και της Jeniffer Lopez είναι γεγονός

Το γεγονός ότι κοιτάζουν τεράστια σπίτια είναι μια επιπλέον απόδειξη ότι πρόκειται να μείνουν μαζί. Η Jennifer Lopez διαθέτει ένα σπίτι στο Bel-Air το οποίο αγαπά πολύ, οπότε ο μόνος λόγος μετακόμισης είναι η εύρεση ενός μεγαλύτερου χώρου στον οποίο θα μπορεί να διαμένει ολόκληρη η οικογένεια και των δύο σταρ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ψάχνουν το σπίτι που θα στεγάσει την νέα αρχή στην σχέση τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα