Η Gillian Anderson λέει “όχι” στα σουτιέν και ακολουθεί ένα κύμα υποστήριξης στα social media

16:16 14/11/2021 - Πηγή: iPop

Ο χρόνο της καραντίνας τον οποίο περάσαμε σε εσωτερικούς χώρους με ελάχιστη κοινωνικοποίηση άλλαξε εντελώς τον ρόλο του σουτιέν για πολλές γυναίκες. Πολλές από αυτές που τα φορούσαν σε καθημερινή βάση προ-lockdown είδαν ότι στην καραντίνα δεν είχαν την ανάγκη τους και τώρα δύσκολα μπορεί να τους ζητηθεί να επιστρέψουν σε αυτά. Η ηθοποιός Gillian Anderson είναι μια από αυτές τις γυναίκες.

Η Gillian Anderson λέει “όχι” στα σουτιέν

“Δεν φοράω πια σουτιέν. Δεν μπορώ να φορέσω σουτιέν. Λυπάμαι”, είπε σε ένα πρόσφατο Instagram Live. “Δεν με νοιάζει αν το στήθος μου φτάνει στον αφαλό μου. Δεν φοράω σουτιέν, είναι απλά πολύ άβολα”.

Πολλοί θεατές δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν περισσότερο. “Δεν φοράω ποτέ σουτιέν και λαμβάνω πολλά δυσάρεστα σχόλια γι’ αυτό, οπότε το να γνωρίζω ότι η Gillian Anderson δεν φορά πια σουτιέν είναι πληροφορία που μου αρέσει πολύ!”, ένα άτομο έγραψε στο Twitter. “Αν η βραβευμένη δύο φορές με Χρυσή Σφαίρα και Emmy ηθοποιός Gillian Anderson λέει “όχι άλλα σουτιέν”, ποιοι είμαστε εμείς που θα διαφωνήσουμε;”, πρόσθεσε άλλος ένας.

Ενώ μερικοί λένε ότι η πανδημία σκότωσε το σουτιέν – και πολλοί έχουν ενωθεί με την Anderson για να τα καταργήσουν – αυτό που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι ότι τα σουτιέν με μπανέλα γίνονται πλέον παρελθόν. Τα αθλητικά σουτιέν και τα bralettes, από την άλλη πλευρά, βλέπουν αύξηση της δημοτικότητας τους.

Σύμφωνα με έκθεση του NPD Group, οι πωλήσεις αθλητικών σουτιέν αυξήθηκαν κατά 32% μετά τον Μάρτιο του 2020, ενώ τα bralettes και τα σουτιέν χωρίς μπανέλα αυξήθηκαν κατά 5%. Έτσι, ακόμη και εκείνοι που δεν είναι πρόθυμοι να τα απαρνηθούν εντελώς όπως η αγαπημένη ηθοποιός του “The Crown” και του “Sex Education” δίνουν σίγουρα προτεραιότητα στην άνεση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Gillian Anderson λέει “όχι” στα σουτιέν και ακολουθεί ένα κύμα υποστήριξης στα social media εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα