Η Disneyland στο Παρίσι γέμισε λαμπάκια!

19:30 24/11/2014 - Πηγή: iPop

Σε λίγες μέρες είναι Χριστούγεννα… Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου που ξαναγινόμαστε παιδιά και μαγευόμαστε από την μαγεία αυτής τη εποχής. Ένας τρόπος για να αναβιώσουμε αυτή την μαγεία είναι οι παιδικές ταινίες και πιο πολύ, οι παιδικές ταινίες Disney. Εμείς στο Ipop αγαπάμε τις ταινίες του Disney και στο έχουμε αποδείξει

πολλές φόρες.

Μέχρι τώρα που έχουμε πει γιατί οι χαρακτήρες των ταινιών είναι ορφανά, σου δείξαμε πως φτιάχτηκαν οι ταινίες και αναλύσαμε τα μηνύματα που μας περνούν οι ταινίες του Disney. Έχουν πειράξει πολλές φορές την εμφάνιση των αγαπημένων πριγκιπισσών και αναρωτηθήκαμε όλοι μαζί για το αν θα μπορούσαμε να βγούμε με ήρωα του Disney. Και βίντεο σου δείξαμε με τους ήρωες που χορεύουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αλλά και την καινούργια πριγκίπισσα που έρχεται.

Σήμερα όμως με αυτό το βίντεο θα ονειρευτείς και εσύ όπως ονειρευτήκαμε και εμείς. H Disneyland στο Παρίσι γέμισε λαμπάκια και μας χάρισε ένα πολύ ωραίο θέαμα με φωτάκια που αλλάζουν χρώμα και συντριβάνια που ο τρόπος που πετάνε το νερό μας δίνουν την εντύπωση ότι χορεύουν. Πριν λίγες μέρες λοιπόν, η Disneylanad φόρεσε τα γιορτινά της και περιμένει όλο τον κόσμο για περάσουν μαγικά Χριστούγεννα.

Δείτε το βίντεο:

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Η Disneyland στο Παρίσι γέμισε λαμπάκια! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα