Η “Ariel” που κέρδισε στο YFSF και ο ερωτισμός ανάμεσα σε ζευγάρι… που σχολιάστηκε!

10:02 16/3/2020 - Πηγή: iPop

Το βράδυ της Κυριακής το YFSF μας κράτησε συντροφιά και το απολαύσαμε αναπαυτικά απ’ τον καναπέ μας. Η Κατερίνα Κουκουράκη στο YFSF μάγεψε και ένα ζευγάρι απλά έφερε όλο τον ερωτισμό του επί σκηνής. 

Η Κατερίνα Κουκουράκη στο YFSF και το επεισόδιο της Κυριακής, μεταμφιέστηκε σε Ariel και η αλήθεια είναι πως της πήγαινε πολύ αυτός ο ρόλος. Ζωντάνεψε ένα παραμύθι μπροστά στα μάτια μας ενώ με την γλυκιά της φωνή, μας έκανε να ταξιδέψουμε.

Με λίγα λόγια… έκλεψε την παράσταση. Κάθισε στον βράχο της και τραγούδησε το «Part of your

world» από την ταινία της Disney «Η μικρή γοργόνα», και μαζί με τα φαντασμαγορικά σκηνικά μας πήρε μαζί της στο παραμύθι!

Κέρδισε και τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος την μετέφερε στον καναπέ αφού η ίδια, λόγω της ουράς, δεν μπορούσε να περπατήσει….

Ο ερωτισμός επί… σκηνής

Ένα ακόμη απ’ τα highlight της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Ηλία Μπογδάνου και της Τάνιας Μπρεάζου. Οι δύο τους ανέβηκαν ως ντουέτο και συγκεκριμένα υποδύθηκαν την Camilla Cabello και τον Shawn Mendes.

Αυτό το εκρηκτικό ζευγάρι… το απέδωσαν και με το παραπάνω, αφού μας μετέφεραν όλη την ερωτική ατμόσφαιρα ενώ οι δυο τους ήρθαν πολύ, πολύ, πολύ κοντά… κάτι που σχολιάστηκε θετικά τόσο από κοινό όσο κι από κριτές.

Μπήκαν στο πετσί του ρόλου… το έζησαν και με το παραπάνω.

Ο αγνώριστος Χρανιώτης και το στριπτίζ

Ένας ακόμη παίκτης που εντυπωσίασε ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης. Αυτή τη φορά έπρεπε να υποδυθεί τον Joe Cocker και να ερμηνεύσει το θρυλικό «You can leave your hat on».

Και το έκανε. Μοναδικά. Έδωσε μια παράσταση μοναδική και sexy. Πιο sexy απ’ ότι το φανταζόμασταν.

Ασφαλώς και πρόκειται για ένα άκρως ερωτικό τραγούδι και ο Χρανιώτης με την perfomance του μας το έδωσε να το καταλάβουμε. Ενώ τραγουδούσε, από πίσω σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πανί στη σκηνή ένα ζευγάρι έκανε στριπτίζ. Και τα έδωσε όλα.

Οι αλλαγές στο YFSF

Λόγω κορονοϊού όλα τα προγράμματα και όλα τα κανάλια έχουν προχωρήσει σε αλλαγές. Συγκεκριμένα, όσον αφορά το YFSF δεν θα υπάρχει πλέον η παρουσία του κοινού.

Αυτό αλλάζει και τον τρόπο επιλογής του νικητή του παιχνιδιού, αφού το κοινό που βρισκόταν στο πλατό ψήφιζε και είχε σημαντικό λόγο στην ανάδειξη του νικητή.

Η Μαρί Μπεκατώρου μιλώντας στο Πρωινό, διευκρίνισε πως ήταν η καλύτερη απόφαση για όλους και η βαθμολογία θα βγαίνει από την κριτική επιτροπή.

Μαζί θα συμψηφίζουμε και τα 5άρια που δίνουν οι καλλιτέχνες στους συμπαίκτες τους. Απλά από εδώ και πέρα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο πρόεδρος της επιτροπής. Δεν είναι όπως της προηγούμενες φορές που απλά έδινε λύση σε περίπτωση ισοβαθμίας. Από την άλλη Κυριακή, λοιπόν, κάθε φορά ο διαφορετικός πρόεδρος που θα βγαίνει, ουσιαστικά, με έναν τρόπο θα κρίνει το αποτέλεσμα

Την ίδια στιγμή, τα γυρίσματα αναβάλλονται.

Σε καραντίνα το “Πρωινό” | Δραστικές αλλαγές και στον ΣΚΑΪ

Διαβάστε αναλυτικά:

ΑΝΤ1: Αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω κορονοϊού

Το άρθρο Η “Ariel” που κέρδισε στο YFSF και ο ερωτισμός ανάμεσα σε ζευγάρι… που σχολιάστηκε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα